Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Accident grav azi-noapte: Doi copii de 2 ani au ajuns la Urgențe după ce șoferul a adormit la volan

Accident grav azi-noapte: Doi copii de 2 ani au ajuns la Urgențe după ce șoferul a adormit la volan

Doi copii mici au ajuns noaptea trecută la urgențe după ce tatăl lor ar fi adormit la volan și a provocat un grav accident de circulație pe DN 14.

Evenimentul a avut loc în afara localității Slimnic și din primele informații oferite de polițiștii ajunși la fața locului, ”pe fondul neatenției în conducere, șoferul în vârstă de 33 de ani, pierde controlul direcției de mers și se răstoarnă în afara părții carosabile”.

În acel moment, în mașină se aflau șase oameni, dintre care doi copii cu vârsta de aproximativ doi ani ani fiecare, ei suferind mai multe răni și fiind transportați la spital.

”Din primele cercetări, se pare că șoferul ar fi adormit la volan”, au mai transmis polițiștii din cadrul IPJ Sibiu.
De partea cealaltă, reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean spun că micuții erau conștienți în momentul în care au fost preluați,
”SAJ a transportat la Camera de Primiri Urgente Pediatrie doi copilași de aproximativ doi ani, fetiță și băiat. Fetița prezenta un traumatism abdominal și băiatul traumatism cranio cerebral, ambii fiind conștienți”, au explicat repezentanții Ambulanței.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus