Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Fermierii, îndemnați de Trif să participe la referendum: „Este împotriva firii”

Fermierii, îndemnați de Trif să participe la referendum: „Este împotriva firii”

Liderul interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif, a participat la Festivalul Toamnei de la Dumbrăveni, acolo unde i-a lăudat pe fermieri pentru că au muncit din greu, după care i-a îndemnat să participe la referendumul „pentru familie” din 6-7 octombrie.

Festivalul Toamnei de la Dumbrăveni a coincis și cu Ziua Fermierului. Social-democrații de la SIbiu transmit  într-un comunicat de presă că Bogdan Trif, care este și ministru al Turismului i-a felicitat pe producătorii locali pentru munca depusă „pentru produsele aromate și gustoase pe care le-au avut expuse pe standuri”.

„A fost un an bogat atât pentru producătorii din domeniul legumicol cât și pentru cei din domeniul pomicol sau zootehnic, care au fost binecuvântați de Dumnezeu cu recolte bogate, însă au și muncit din greu pentru roadele culese”, a spus Trif.

Aflat în mijlocul localnicilor și al fermierilor, Bogdan Trif nu a ezitat să vorbească despre referendumul care va avea loc pe 6-7 octombrie. „Așa cum spunea și ÎPS Laurențiu Streza, este cel mai important test democratic de la Revoluție încoace. Este foarte importantă modificarea Constituției prin specificarea clară a faptului că familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie. Există interese pentru a se specula actualul text din Constituție și a se modifica legislația în sensul permiterii căsătoriilor între persoanele de același sex și, mai mult, pentru a li se permite acestor cupluri homosexuale să adopte copii. Sunt țări în care s-au făcut deja pași concreți în această direcție, dar noi nu vom permite niciodată așa ceva. Este împotriva firii.”, a declarat Bogdan Trif.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

MU13 PSD

Acum 4 ani

Bogdana, după referendum divorțează Liviut si te ia la ... "nacoic" - ( a se citi invers) ; in sfârșit o veste buna
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Veronica Vingarzan

Acum 4 ani

PSD si ortodoxia tin neamul romanesc unit in an centenar si ne apara impotriva strainilor care vor sa ne rupa Ardealul de inima tarii intregite si inrobite de atei!
Raspunde

Republica Teleormaneana Romania

Acum 4 ani

Așa e! Vă dați seama ce s-ar întâmpla dacă berbecii s-ar „cupla” între ei? Dacă oile se apucă de show-uri lesbi pe net și nu mai fac lapte!?
Raspunde

rosu

Acum 4 ani

La puctul 416., printre altele, scrie: ... "Casatoria sa fie pazita in toata cinstea si patul sa fie nespurcat, caci Dumnezeu va judeca pe curvari si pe preacurvari" (Ev. 13,4)." Oare la "credinciosii" din fruntea tarii nu le e frica de Cel de Sus? https://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/pravila-bisericeasca/casnicia-81906.html
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus