Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Încă două zile friguroase, cu vânt puternic și brumă

Încă două zile friguroase, cu vânt puternic și brumă

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că în următoarele două zile vom avea parte de frig, vânt și brumă.

Atenționarea meteorologilor este valabilă în intervalul 25 septembrie, ora 09.30 – 27 septembrie, ora 09.00 și se referă la întreg județul Sibiu.

”În intervalul menționat vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4...8 grade mai coborâte decât normele perioadei.În timpul nopților și al dimineților, local temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă”, au transmis meteorologii.
În plus, în cursul zilei de astăzi vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a regiunii. La munte, mai ales în zona Carpaților Meridionali și a Carpaților de Curbură, vor fi rafale în general de 70...90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător vor fi precipitații slabe, mixte.

Vremea se va încălzi ușor începând de vineri.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus