Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Accident pe A1, zona Ipas. O mașină a intrat într-un microbuz care staționa

Accident pe A1, zona Ipas. O mașină a intrat într-un microbuz care staționa

Două persoane au fost rănite în urma unui accident care s-a produs pe autostrada A1, în zona Ipas, pe sensul de mers către Sebeș. 

ACTUALIZARE. O femeie și un bărbat au suferit contuzii multiple și au primit asistență medicală. Cele două victime vor fi transportate de urgență la spital, anunță ISU Sibiu.

Accidentul s-a petrecut între un microbuz și un autoturism. Potrivit Poliției Sibiu, microbuzul de transport marfă era  staționat în urma unei avarii pe banda de accelerare, iar șoferul autoturismului ar fi intrat cu mașina în acesta.

Se circulă pe banda 2, îngreunat.

accident ipas

Știre inițială. Accidentul s-a produs în zona Ipas. Din primele informații, ar fi vorba de două autoturisme implicate. La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, pentru a acorda primul ajutor victimelor, anunță ISU Sibiu.

Știre în actualizare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2375

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

wick

Acum 5 ani

Poate chiar dintr-o greseala de pilotaj sau lipsa de atentie sau orice altceva a intrat masina in microbuz ..... si totusi: DE CE STATIONEZI PE BANDA DE ACCELERARE ? Exact cand ai intrat pe autostrada ai avarie majora? pe banda de accelerare carei marcata cu linie continua:)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus