Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Vinuri de top, concerte de jazz și festin culinar, la VINFEST

Vinuri de top, concerte de jazz și festin culinar, la VINFEST

  • Sibiul este gazdă în 6-7 octombrie pentru cea de a III-a ediție a evenimentului VINFEST. Unsprezece crame vă așteaptă cu cele mai bune vinuri la evenimentul de pe strada Cetății.
  • Atmosfera este întreținută de concerte cu Jazu, Kosmic Blues, Soul Serenade și Breeze. Chef Marius Rafa pregătește preparate de top pe cea mai frumoasă stradă din oraș.
vinfest foto 2

VINFEST revine la Sibiu cu o a III-a ediție dedicată desigur și în acest an vinului, cel care este sărbătoritul evenimentului unic organizat pe strada Cetății. 11 producători de vinuri și multe alte surprize, vă așteaptă în 6 și 7 octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș. Astfel sâmbătă și duminică, pasionații de vin, gurmanzii și iubitorii jazz-ului de calitate vor fi răsfățați la propriu cu cele mai bune vinuri, mâncăruri și concerte.

Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul din weekend. Vor fi prezenți cei de Domeniile Boieru, Gabai, Histria, Cotnari, Domeniile Urlați - Dealu Mare, Villa Vinea, Vinimondo, Casa Bunescu - Kelaru, Licorna Winehouse, Chateau Vartely - Produse Moldovenești și Domeniile Gorgandin.

Vinurile din gama premium de la toate aceste crame le veți găsi la vânzare în căsuțele special amenajate în cadrul VINFEST, în 6-7 octombrie de la 11.00 la 21.00.

vinfest 1

Jazz de calitate pe o scenă inedită

Pentru că vinul și mâncarea bună merg bine cu o muzică aleasă cum se cuvine, sâmbătă și duminică în cadrul vor concerta patru dintre cele mai apreciate trupe și artiști de jazz la ora actuală. Jazu, Kosmic Blues, Soul Serenade și Breeze vă așteaptă cu drag la concertele care au loc pe un podium special amenajat în fața frumoasei săli Thalia.

Gurmanzii au și ei parte de surprize plăcute la VINFEST. Pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu veți putea savura mâncăruri care merg ’’mânâ în mână’’ cu vinurile nune. Chef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, promite un adevărat regal gastronomic pentru gurmanzi. Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook –Sibiu VINFEST, disponibilă la adresa: https://www.facebook.com/SibiuVinfest/

vinfest foto 7

„Sibiul VINFEST” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects. Partener principal: Iello. Partener de eveniment: Pardon Cafe & Bistro Sibiu. Parteneri media: Ora de Sibiu, Pro Fm, Tribuna, Turnul Sfatului, Sibiu News, Mesagerul de Sibiu, Hermannstädter Zeitung, Sibiu 100%, Ştiri de Sibiu și Sibiul în Imagini.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus