Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Studenții ULBS și elevii au tarife speciale la transportul local în comun

Studenții ULBS și elevii au tarife speciale la transportul local în comun

Studenţii ULBS şi elevii din învăţământul obligatoriu şi liceal de stat şi particular acreditat, cursuri de zi, beneficiază de tarif redus cu 50% pentru transportul local în comun, pe tot parcursul anului calendaristic.

Conform HCL 352/2016, elevii beneficiari sunt: preşcolari înscrişi la grădiniţă, clasa pregătitoare, clasele I-VIII, elevii din învăţământul liceal, al şcolilor profesionale şi de ucenici înmatriculaţi în unităţile de învăţământ acreditate de stat, particular sau confesional.

Abonamentele se înscriu pe un card personalizat Tursib. Cardurile se emit la Agenţia din Calea Dumbrăvii, nr.135 (la parterul blocului), prin preluarea datelor de pe cartea de identitate. Persoanele care nu deţin carte de identitate, vor prezenta un alt document oficial (certificat de naştere/ paşaport, etc.) şi vor fi fotografiate. Agenţia are program de funcţionare de luni până vineri între orele 6.30 – 21.30.

Cardul poate fi încărcat la agenţie sau la chioşcurile Tursib, pe baza carnetului de elev/student, vizat pe anul şcolar/universitar în curs. In perioada decembrie – august (respectiv septembrie, pentru studenţii ULBS) a fiecărui an şcolar/universitar se pot încărca abonamente pentru elevi, on line, de pe site-ul societăţii www.tursib.ro .

Abonamentul cu reducere 50%  pentru elevi/studenţi costă 32,5 lei pentru o lună (1-30/31) şi 17 lei pentru jumătate de lună (1-15 sau 16-30/31 a lunii).

Elevii şi studenţii orfani, elevii cu cerinţe educationale speciale, precum şi cei instituţionalizaţi beneficiază de gratuitate la transportul în comun, pe tot parcursul anului calendaristic.

Abonamentele gratuite pentru elevi şi studenţii ULBS se obţin (până la împlinirea vârstei de 26 de ani) pe baza urmatoarelor documente: adeverință de elev/student pe anul şcolar/universitar  în curs, copie după certificatul de deces al părintelui/părinţilor, cartea de identitate sau certificatul de naştere pentru verificarea concordanţei datelor. Dosarul se depune la sediul societății din strada Munchen, nr.1, la serviciul Marketing, de luni până vineri, între orele 7:00 - 15:00, iar încărcarea acestora se face începând cu data de 21 a fiecărei luni, pentru luna următoare, la Agenţia Tursib din Calea Dumbrăvii, nr.135.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1056

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 5 ani

As vrea sa stiu de ce in epoca internetului nu se pot face re-incarcari de abonament decat din Decembrie? Este ridicol sa va ia atatea luni ca sa validati niste liste, mai ales ca elevii deja va prezinta un carnet de note emis de institutie si stiti in ce clasa sunt de anul trecut, deci e foarte putin probabil sa nu mai fie elevi in cadrul aceleiasi institutii. Deci pe langa faptul ca sunteti paranoici va mai ia si 2 luni jumatate ca sa prelucrati listele. Bravo! Alt aspect este legat de primul oarecum. Aveti ticalosul obicei de a verifica abonamentele in prima zi a lunii (ma refer tot la cel de elev) si daca gasiti un copil cu abonament valid dar care inca nu a fost reincarcat il amendati fara sa stati pe ganduri (si nu aveti reducere si la amenda, desigur). Adica nici nu va pasa ca voi nu oferiti posibilitate de re-load pe Internet, nu va pasa ca elevul are card valid si care a fost incarcat pana acum 24 de ore. Tot ce va pasa este sa il jumuliti de bani. Cand aveti de gand sa schimbati ceva in abordarea asta primitiva a relatiei cu clientii, mai ales cu elevii. Un pic de bunavointa, un pic de incredere? Cand?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus