Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Directorul CNM ASTRA, ales președinte al Rețelei Naționale a Muzeelor din România

Directorul CNM ASTRA, ales președinte al Rețelei Naționale a Muzeelor din România

Directorul CNM ASTRA, Ciprian Ștefan Anghel, a fost ales în funcția de președinte al Rețelei Naționale a Muzeelor din România. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a muzeului sibian. ”Colegul și liderul nostru, dl Ciprian Stefan, tocmai a fost ales în funcția de președinte al Rețelei Naționale a Muzeelor din România! Pe această cale, noi, toți cei care alături de dumnealui suntem Muzeul ASTRA, îl felicităm și-i dorim mult succes! Doamne ajută!”, au scris colegii directorului CNM ASTRA. ”Da! Îmi doresc și cu ajutorul tuturor, vom duce muzeele acolo unde le este locul!”, a anunțat directorul CNM ASTRA la mijlocul lunii septembrie, atunci când a făcut publică intenția de a candida.

Fostul președinte, ‎Virgil Ştefan Niţulescu‎, a aalutat noua conducere a Rețelei Naționale a Muzeelor din România. ”Astăzi, mi-am încheiat mandatul (care a durat 5 ani) de președinte al Rețelei Naționale a Muzeelor din România. Am fost reales ca membru în Comitetul Director, care, acum, are următoarea configurație: Ciprian Stefan, președinte; ceilalți membri ai Comitetului: Bejinariu Corina, Petronela Fotea, Luis Popa, Valer Rus, Lacramioara Stratulat, Tudor Salagean și Alexandra Zbuchea. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături (evident, nu pot să îl uit pe secretarul organizației Dragos Neamu), în tot acest timp. Sunt convins că noul Comitet Director va reuși să facă lucruri mai bune și mai multe pentru muzeele din România. Succes tuturor și, în primul rînd, noului președinte al organizației!”, a spus Nițulescu.

Rețeaua Națională a Muzeelor din România (RNMR) este cea mai mare organizație profesională dedicată muzeelor, cu peste 60 membri institutionați și membri individuali și este afiliatã la una dintre cele mai mari reţele pan-europene a muzeelor Networking of European Museum Organisations.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ion ionescu

Acum 4 ani

Hai la primărie cu el!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus