Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Klaus Iohannis, așteptat la Sibiu, la celebrarea Centenarului

Klaus Iohannis, așteptat la Sibiu, la celebrarea Centenarului

Președintele României, Klaus Iohannis, este așteptat să facă o apariție în Piața Mare în această seară, la celebrarea a o sută de ani de la Marea Unire.

Surse neoficiale spun că președintele va fi în zona centrală a orașului, pentru a se bucura, alături de sibieni, de evenimentul regizat de Radu Nica -  „Sibiu 100. Centenarul României Mari” .

Evenimentul va începe la 18:30, cu reconstituirea vizitei generalului francez Henri Berthelot la Sibiu, mai exact cu o paradă militară de amploare la care vor participa aproximativ 300 de cadeți ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescuʺ îmbrăcați în uniforme ale armatei române și franceze din perioada Primului Război Mondial.

Paradei militare i se vor alătura și reprezentanți ai comunităților locale din împrejurimile Sibiului, care vor defila în port popular, unii însoțiți de care împodobite.

Participanții vor mărșălui pe traseul str. Ocnei – Piața Mică – Piața Mare – strada Mitropoliei – strada Tribunei – strada Nicolae Bălcescu și se vor întoarce în Piața Mare, locul în care, de-a lungul istoriei, au avut loc cele mai importante evenimente din viața orașului.

Mai multe detalii despre program:

http://www.turnulsfatului.ro/2018/10/04/sibiu-100-centenarul-romaniei-mari-programul-complet/

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus