Miercuri,
15.05.2024
Parțial Noros
Acum
17°C

Un câine care s-a pierdut după un accident pe Valea Oltului, găsit de polițiști și redat familiei

Un câine care s-a pierdut după un accident pe Valea Oltului, găsit de polițiști și redat familiei

Polițiștul Daniel Stoenete, din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea, a găsit cățelul unei familii de ruși care s-a pirtdut în urma unui accident rutier care a avut loc la începutul lunii septembrie, pe Valea Oltului. Stăpânii câinelui s-au întâlnit ieri, 7 octombrie, cu polițistul, pentru a-și recupera cățelul.

În urmă cu aproximativ 5 săptămâni, pe Drumul Național 7, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, într-una din mașini aflându-se o familie de ruși și cățelul acestora.

Accidentul  a avut loc în 1 septembrie,  între o mașină marca Opel înmatriculată în Rusia și un VW Touareg, înmatriculat în Anglia. Două persoane au fost rănite.

accident valea oltului

Conducătoarea autoturismului Opel, din cauza neatenției, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal VW-ul Touareg . În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto din Opel, cetățean rus, și a unui minor, pasager în VW – ul Touareg, cetățean român.

În momentul impactului, animalul speriat a fugit în pădurea din apropiere, iar stăpânii lui nu au reușit să-l găsească, rugându-l însă pe polițiștul de la fața locului, Daniel Stoenete, să-i anunțe dacă va găsi cumva câinele.

După numeroase zile de căutări în zonă, polițiștul a găsit în cele din urmă cățelul, într-o parcare de pe Valea Oltului. S-a luat legătura cu familia de ruși, prin intermediul unei rețele de socializare, aceștia ajungând în scurt timp în zonă. Momentul revederii a fost unul emoționant, atât pentru stăpân, cât și pentru cățel, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

un sibian

Acum 5 ani

norocul nostru ca mai sunt si oameni normali in Politia Romana!!!
Raspunde

:)

Acum 5 ani

https://www.facebook.com/marian.raduinea/videos/1995200590545995/?t=4
Raspunde

Silviu

Acum 5 ani

Felicitari domnule politist! Numai un om adevarat stie ce inseamna sa pierzi un animal de companie.
Raspunde

Uzo

Acum 5 ani

Felicitări,cu adevărat ceea ce ar trebui să însemne polițist !!! Îi doresc sănătate si numai bine !!!
Raspunde

Răzvan Minea

Acum 5 ani

Felicitări domnule poliţist Daniel Stoenete pentru implicare! Vă doresc multă sănătate şi putere de muncă!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus