Duminică,
21.04.2024
Partial Noros
Acum
6°C

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, alături de reprezentanții instituției Prefectului Sibiu pentru organizarea a două evenimente în cadrul Summitul UE din 9 mai (CP)

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, alături de reprezentanții instituției Prefectului Sibiu pentru organizarea a două evenimente în cadrul Summitul UE din 9 mai (CP)

Summitul de la Sibiu de pe 9 mai 2019, un eveniment extrem de important pentru România, va fi marcat de două concerte organizate de Ministerul Turismului în contextul preluării președinției Consiliului Uniunii Europene de către România.

Cele două spectacole vor fi dedicate oficialilor prezenți la Summit, liderii statelor UE, delegațiile oficiale și celor aproape 1000 de jurnaliști străini ce vor fi prezenți pe 9 mai la Sibiu.

Unul dintre aceste evenimentele organizate de Ministerul Turismului va avea loc în Piața Mare din Centrul Vechi al orașului nostru, iar sibienii se vor putea bucura deopotrivă de un spectacol grandios cu artiști surpriză din România și de peste hotare.

PSD prefectura trif (2)

Cel de al doilea eveniment va fi organizat la Sala Thalia și va fi dedicat exclusiv invitaților la Summit. Oficialii vor asista la un spectacol susținut de Filarmonica de stat din Sibiu, astfel punându-se accent pe evidentierea valorilor culturale romanesti.

O primă întâlnire de lucru a fost organizată la sediul Instituției Prefectului Sibiu la care au participat Ministrul Turismului, Bogdan Trif, și echipa tehnică din cadrul ministerului, prefectul, Adela Munteanu, subprefectul Horațiu Marin, Cosmin Balcu, Inspector Șef ISU Sibiu, reprezentanți ai Primăriei, CJ Sibiu, Jandarmeriei Sibiu, reprezentanți ai MAE, SPP și TVR.

Grupul de lucru a făcut și o vizită în teren, unde au fost stabilite detaliile tehnice și rigorile de securitate impuse de protocolul organizării Summitului Informal al UE.

Toți ochii vor fi ațintiți pe Sibiu în ziua Summitului din 9 mai, iar acest lucru va fi un prilej pentru creșterea notorietății României ca destinație turistică importantă în Europa și va cuprinde momente artistice reprezentative pentru țara noastră.

Spectacolele organizate de Ministerul Turismului fac parte din Planul de Promovare a României în marja preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene, care a fost adoptat de Guvern.

PSD prefectura trif (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

biciclist

Acum 5 ani

Ce inseamna (CP) din titlu? Si, articolul e platit? Daca da, de cine?
Raspunde

Dodu

Acum 5 ani

Sper ca PSD sa fie istorie pana la Summit. Era mai usor sa se reformeze PSD, dar dupa ultimul CEx, se pare ca tot prima varianta este mai plauzibila.
Raspunde

@Lilinuș

Acum 5 ani

CP=comunicat de presa
Raspunde

Toma

Acum 5 ani

Spectacol grandios cu artisti surpriza organizat de Bogdan Trif?Hai sa fim seriosi;asta nu-i in stare nici sa tocmeasca un taraf pentru o nunta sau un gurist la un pronosprit!Ministrul nostru e complet pe dinafara!Numai gura e de el!Daca e vorba de subprefect este cu totul altceva:Horatiu Marin are in garderoba costumul popular pe care nu ezita sa-l imbrace daca e nevoie!(vezi cazul Daea)Si atunci e chiar ceva grandios!
Raspunde

rosu

Acum 5 ani

Io nu cred ca in perioada Summit-ului se va da voie la mii de oameni pe centru. Din contra, controale ca la aeroport vor fi la ordinea zilei. Poate concertul va avea loc la Padurea Sopa, ca in Dumbrava vor fi cazati stabii. Declaratii genul: vom face totu`!
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

ce spune trif e perfect adevarat. ceea ce omite totusi sa spuna este cum el, personal, a luat parte la campanie insa fiind un fel de soim al patriei pe atunci el nici macar nu apare in poze pentru ca lipea afise si ducea covrigi. valabil pentru aproape toti "oamenii noi" din PSD Sibiu (aka, o sleata de incompetenti care rag care mai de care de cate ori pocneste stapanul lor dragnea din degete).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus