Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Early Booking: Vacante reduse pentru anul 2019 (P)

Early Booking: Vacante reduse pentru anul 2019 (P)

Vacanta de vara a trecut, iar daca de sarbatorile de iarna care se apropie stai acasa, singurul mod in care iti poti mentine vibe-ul de calatorie este sa te gandesti deja la urmatorul sejur estival. Astfel, un turist impatimit incepe sa-si faca planuri pentru vara lui 2019 inca de pe-acum. Iar Christian Tour, cel mai mare operator de chartere de avion din Romania, stie acest lucru! Drept urmare, raspunzand cu promptitudine intentiilor turistilor romani, touroperatorul a lansat recent programul Early Booking sau First Minute. Acest program, opus conceptului Last Minute, aduce in atentia turistilor o serie de oferte de vacante reduse pentru care poti face rezervari timpurii, bucurandu-te atat de un pret special, cat si de achitarea pachetului dorit in rate.

Programul Early Booking include pachete de vacante reduse in cele mai cautate destinatii estivale de-a lungul anului. Astfel, pe langa faptul ca un turist care opteaza pentru achizitionarea unei vacante reduse din categoria First Minute economiseste bani, el are si siguranta rezervarii sejurului mult ravnit. In felul acesta turistul evita riscul ca in plin sezon sa nu gaseasca locuri disponibile in hotelul preferat sau bilete de avion pentru o anumita perioada. Asadar, descopera in continuare cateva dintre ofertele de vacante reduse pentru anul 2019 create special pentru tine de Christian Tour: 

Vacante reduse Grecia – De la 374 Euro/persoana, 25% REDUCERE

Plaje paradisiace, ape turcoaz si orase fermecatoare. Nu-i asa ca iti surade inca de pe-acum o vacanta de vara in Grecia? In acest caz, rezerva-ti sejurul mult visat pentru anul viitor la un pret special! Pachetul include:

- transport dus-intors cu avionul, Bucuresti;

- 7 nopti de cazare in regim all inclusive, camera Superior, Hotel Manos Maria 4*, Creta - Heraklion;

- asistenta turistica pe durata sejurului.

Vacante reduse Turcia – De la 499,50 Euro/persoana, 26% REDUCERE

Rasfat oriental la un pret special si cu doar 25 Euro la inscriere in programul Early Booking! Un pachet de vacanta in Turcia, una dintre cele mai populare destinatii estivale an de an, include:

- transport dus-intors cu avionul, Bucuresti;

- 7 nopti de cazare in regim ultra all inclusive, camera Superior Standard LV, Hotel Royal Seginus 5*, Antalya;

- asistenta turistica pe durata sejurului.

Vacante reduse Bulgaria – De la 134,50 Euro/persoana, 23% REDUCERE

Bineinteles ca Bulgaria, una dintre destinatiile preferate ale romanilor in fiecare vara, nu putea lipsi din categoria ofertelor de vacante reduse First Minute pentru anul 2019. Un pachet basic pentru aceasta destinatie se prezinta astfel:

- transport individual;

- 7 nopti de cazare in regim all inclusive, camera standard, Hotel Kompas 3*, Albena;

- asistenta turistica pe durata sejurului.

Preturile si optiunile de cazare prezentate mai sus sunt orientative, acestea depinzand de perioada sejurului. Pentru a afla care sunt datele de plecare pentru fiecare oferta in parte, acceseaza site-ul Christian Tour, sectiunea First Minute! De asemenea, in aceasta categorie exista si oferte pentru alte destinatii, precum Tunisia sau Egipt, urmand ca sectiunea sa fie actualizata in orice moment. Asadar, fii cu ochii pe cele mai avantajoase oferte de vacante reduse pentru anul 2019!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus