Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Armă de vânătoare, la vânzare în Obor

Armă de vânătoare, la vânzare în Obor

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Mureș, a fost prins de polițiști încercând să vândă ilegal o armă letală de vânătoare.

"La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 11,30, pe raza Târgului Obor din municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Mureș, care comercializa ilegal o armă letală de vânătoare", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Arma a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele bărbatului s-a deschis dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

În 13 octombrie, în jurul orei 15,00, un localnic din Bazna a sesizat Poliția Municipiului Mediaș cu privire la faptul că, în timp ce executa lucrări de reparație la acoperișul casei, a găsit un pistol și cartușe aferente, într-o nișă a podului. Polițiștii care au efectuat verificări au constatat că este vorba despre o armă letală tip revolver, în stare avansată de degradare, și despre 5 cartușe, ridicate în vederea cercetărilor. În cauză s-a deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus