Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Ministrul Apelor și Pădurilor lansează la Sibiu o investiție de 80 de milioane

Ministrul Apelor și Pădurilor lansează la Sibiu o investiție de 80 de milioane

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, se va afla, miercuri, într-o vizită în județul Sibiu, împreună cu directorul general al Administrației Naționale Apele Române, Victor Sandu, și directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor, Gheorghe Mihăilescu.

La ora 13,00, la sediul Primăriei Porumbacu de Sus, ministrul Ioan Deneș va prezenta obiectivul investițional „Amenajarea complexă a afluenților Oltului de pe ramura nordică a Munților Făgăraș, cu potențial de risc la inundații din viituri rapide”.

Suma alocată realizării acestui proiect este de 80.951.000 de lei (TVA inclus).

La eveniment vor participa prefectul județului Sibiu, Adela Muntean, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Sibiu, Mircea Bîrs, precum și reprezentanți ai autorităților locale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Mircea

Acum 5 ani

Vor distruge albia râurilor prin construirea de microhidrocentrale.
Raspunde

!?!

Acum 5 ani

Porumbacu de sus, nu are primarie!
Raspunde

ion

Acum 5 ani

Gilule asteapta Pina cind sa se apuce cred ca se mai scurge multa apa pe Olt.
Raspunde

Gore

Acum 5 ani

Este vorba de un proiect strict ilegal, de alterare hidromorfologica a corpurilor de apa, distrugerea a mediului interzisa de lege inca din 2004. Tupeul sub-inginerului din Beclean nu are limite.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus