Vineri,
09.12.2022
Parțial Noros
Acum
8°C

Explozie la un colegiu din Crimeea. Înainte de aceasta s-au auzit împușcături

Explozie la un colegiu din Crimeea. Înainte de aceasta s-au auzit împușcături

Mai multe persoane au fost rănite, iar cel puțin zece oameni și-au pierdut viața într-o explozie de la un colegiu din peninsula Crimeea, în orașul Kerci, care s-a produs miercuri după amiază.

Potrivit comitetului antitero al Federației Ruse, tragedia s-a produs din cauza unui „element cu substanță explozibilă neidentificată”, după cum transmite agenția TASS.

Orașul Kerci se află la estul Crimeei și este localitatea ce unește peninsula cu Rusia printr-un nou pod de 19 km, inaugurat în acest an de Vladimir Putin.

Potrivit primelor estimări, zece oameni au murit, iar peste 50 sunt rănite, care în momentul exploziei s-ar fi aflat în cantina școlii. Presa locală scrie, citând martori ai deflagrației, că înainte de aceasta s-au auzit împușcături și că ar fi existat tentative de luare de ostateci. Poliția locală nu a comentat deocamdată acest lucru. Primii despre trageie au scrs jurnaliștii ruși, precizează The Guardian, care au menționat că ar fi fot vorba despre o scurgere de gaze.

Explozia va fi investigată de autoritățile ruse - peninsula ucraineană Crimeea fiind anexată de Moscova în anul 2014.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus