Sâmbătă,
20.07.2024
Heavy Intensity Rain
Acum
33°C

Primul centru local de examinare a candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere a fost deschis, în premieră naţională, în afara reşedinţei de judeţ, la Mediaş (CP)

Primul centru local de examinare a candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere a fost deschis, în premieră naţională, în afara reşedinţei de judeţ, la Mediaş (CP)

„Mă bucur enorm că am reuşit astăzi, alături de senatorul Viorel Arcaş şi prefectul şi subprefectul judeţului Sibiu, Adela Muntean respectiv Horaţiu Marin să deschidem primul centru local de examinare a candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere, la Mediaş. Este un proiect pilot, fiind primul centru din ţară care se află în afara reşedinţei de judeţ. Va deservi toată zona de nord a judeţului, economisind mult timp pentru cetăţenii judeţului care erau nevoiţi să bată drumul până la Sibiu. Mai mult decât atât, vor fi eliminate cozile de la ghişeele din municipiul Sibiu. Îi mulţumesc personal colegei mele de guvern, doamna Carmen Dan, pentru sprijinul direct acordat pentru deschiderea acestui centru. Ne dorim să extindem atribuţiile acestui centru, astfel încât să se poată realiza în aceeaşi locaţie şi înmatriculările auto.”, a declarat Bogdan Trif, Preşedintele PSD Sibiu şi Ministru al Turismului, la inaugurarea centrului.

examinari auto3 examinari auto 4

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

zzz

Acum 5 ani

stima noastra si mandria! felicitari, prima realizare ca ministru al turismului...inaugurarea unui centru de carnete auto, la mai mare! la fel cu colegul lui de cabinet, fabulosul Andrusca de la economie, al carei prima iesire publica "importanta" (chiar el a spus) a fost...inaugurarea unei statii de transformare electrica la Suceava. https://www.youtube.com/watch?v=Zlyx1diGKOk pe noi culmi ale abisului, tovarasi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus