Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Unul dintre cei mai de succes tineri inventatori ai României, speaker la Codiax Sibiu

Unul dintre cei mai de succes tineri inventatori ai României, speaker la Codiax Sibiu

Cornel Amariei – Head of Innovation Continental, va fi speaker la Codiax Sibiu, eveniment sponsorizat de Continental, care va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie la hotel Ramada.

La 23 de ani Cornel Amariei este una dintre mințile sclipitoare ale României, fiind apreciat de Forbes USA ca unul dintre cei mai influenţi 300 de tineri din Europa, iar cei de la Real Leaders l-au invitat într-un alt club select: 100 de tineri vizionari care ar putea contura un viitor mai bun pentru omenire. Anul acesta Junior Chamber International îl numește drept unul dintre cei 10 tineri remarcabili ai lumii.

A studiat în Germania la o facultate renumită, dar a ales să se alăture companiei Continental Sibiu, unde conduce proiecte inovative pentru industria automotive, dar și pentru un viitor mai bun pentru viața persoanelor cu handicap.

”Cornel este inventatorul lui .lumen, un sistem menit să restabilească conștientizarea spațială a persoanelor lipsite de vedere, un proiect la care lucreaza înca din anul doi de facultate. ÎI urăm bun venit speakerului nostru, iar dacă vrei să îl întâlnești pe Cornel, te poți înscrie aici:  codiax.co/sibiu”, au transmis reprezentanții companiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus