Luni,
15.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Ocazie pentru mii de firme românești să se extindă peste Ocean. Sibiul, locul de pornire

Ocazie pentru mii de firme românești să se extindă peste Ocean. Sibiul, locul de pornire

Cel puțin 10.000 de întreprinderi mici și mijlocii (IMM) au ocazia să participe la un eveniment dedicat soluțiilor eficiente de finanțare pentru „internaționalizarea afacerilor românești”.

Este vorba despre conferința „Smart Start USA”, care va avea loc luni, 22 octombrie 2018, ora 12:30, la Universitatea Lucian Blaga - Facultatea de Litere şi Arte. În cadrul conferinței va fi prezentată platforma de înscriere în program.

La modul practic, potrivit organizatorilor, - Fundația Laufer, Camera de Comerț și Industrie a României, Academia de Studii Economice din București, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu - programul urmărește finanțarea și facilitarea accesului unui număr de cel puțin 10.000 de IMM-uri și antreprenori români, anual, pe piețele internaționale, atenția principală fiind acordată pieţei Statelor Unite ale Americii.

Într-o primă etapă, mediul de afaceri român va avea posibilitatea de a intra în contact direct cu realitățile pieței americane, în acest moment, prea puțin cunoscuta în România, se menționează într-un comunicat de presă. Organizatorii promit că prin intermediul programului societățile comerciale cu capital românesc vor fi conectate la oportunități concrete de dezvoltare profitabilă a business-ului și de extindere a brand-urilor proprii în medii economice dinamice și competitive.

Bugetul alocat finanțărilor companiilor cu capital românesc, prin intermediul Smart Start USA, este de 500 milioane de dolari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus