Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
3°C

Evaziune fiscală în construcții. Percheziții la Sibiu și în alte șase localități

Evaziune fiscală în construcții. Percheziții la Sibiu și în alte șase localități

11 persoane au fost duse ieri la audieri fiind bănuite de evaziune fiscală, în domeniul construcțiilor, aceștia desfășurând în perioada 2008-2013 relații comerciale, înregistrând însă activități fictive.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalități Economice, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, dar și din cadrul I.P.J. Dâmbovița, Sibiu, Mehedinți, Hunedoara și Poliția sectorului 6 București, au efectuat 11 percheziții domiciliare la persoane bănuite de evaziune fiscală.

Ieri, 23 octombrie, polițiștii au descins în Râmnicu Vâlcea, Drăgășani, Mătăsari-Dâmbovița, Strehaia-Mehedinți, Sibiu, București și Vața de Jos-Hunedoara, la domiciliile a 11 persoane bănuite de evaziune fiscală, în domeniul construcțiilor, aceștia desfășurând în perioada 2008-2013 relații comerciale, înregistrând însă activități fictive.

În urma perchezițiilor au fost ridicate pentru cercetări, calculatoare, telefoane mobile, documente contabile, ștampile, precum și o armă letală din comuna Mătăsari, județul Dâmbovița.

Cele 11 persoane bănuite au fost aduse la poliție pentru audieri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus