Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibiul, punct de atracție turistică pentru turoperatorii chinezi (CP)

Sibiul, punct de atracție turistică pentru turoperatorii chinezi (CP)

Reprezentanții unora dintre cele mai mari agenții de turism din China participă, în această perioadă, la o vizită de informare în România. În cadrul acestui infotrip organizat de Ministerul Turismului, condus de președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, 11 manageri ai unor importanți operatori de turism au ajuns și în Sibiu, acolo unde au fost întâmpinați de consilierii județeni PSD Cătălin Stanciu și Pavel Bichicean. De altfel, cei doi au fost adevărați ghizi pentru turoperatorii chinezi în municipiul Sibiu.

PSD (5)

“Mă bucur foarte mult că am reușit să dovedim că Sibiul este o destinație importantă, chiar și pentru China. Am ținut special ca acești turoperatori din Shanghai, Beijing și alte centre mari din China să ajungă în România și, cu precărere, la Sibiu. Sunt convins că astfel de vizite vor conduce la creșterea numărului de turiști chinezi care vor ajunge în România și care vor vizita Sibiul ”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

PSD (4)

Reprezentanții agențiilor din China au vizitat Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ”Astra” și Muzeul Brukenthal din Sibiu și au urmărit un film de prezentare a județului în limba chineză, la studioul Astra Film.

PSD (7)

Infotripul organizat de Ministerul Turismului face parte dintr-o amplă campanie de creștere a notorietății României ca destinație turistică.

China este o piață prioritară pentru România, mai ales în contextul în care este țara din care provin anual cei mai mulți turiști la nivel mondial, numărul acestora depășind 120 de milioane.

PSD (11) PSD (6) PSD (3)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Bogo

Acum 5 ani

Normal, regim la regim trage ... Poate vor sa imprumute si politica dictatoriala.
Raspunde

rosu

Acum 5 ani

Rachiul, dupa cum reiese din poza, a fost servit din traditionala sticla din plastic. Bineinteles, fara timbru fiscal.
Raspunde

TiTi

Acum 5 ani

nu le mai dati tuica ca ii omoriti, cu o bere sunt ametiti o saptamina intreaga
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus