Luni,
17.01.2022
Innorat
Acum
2°C

VIDEO Coliziune cu o căprioară, evitată în ultimul moment pe DN1, aproape de Transfăgărășan

VIDEO Coliziune cu o căprioară, evitată în ultimul moment pe DN1, aproape de Transfăgărășan

Un șofer din Sibiu a postat pe pagina de facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU un filmuleț cu o întâlnire pe DN1 care s-ar fi putut transforma cu ușurință într-un accident - o căprioară i-a tăiat calea în apropiere de intrarea pe DN 7C, Transfăgărășan.

Într-o fracțiune de secundă, camera de bord a mașinii surprinde momentul în care o căprioară traversează drumul național în viteză, chiar prin fața autoturismului. Totul s-ar fi putut încheia cu un accident, dacă șoferul nu ar fi reacționat la timp.

„Ciută pe DN 1, în apropiere de intersecția cu DN 7C (Transfăgărășan). În perioada asta sunt tot mai frecvente "întâlnirile" de genul acesta iar daunele pot fi majore. Știu un caz nefericit în care ciuta a ajuns în parbriz și a îndoit și plafonul (nu doar capota), "redecorând" interiorul mașinii. Recomand atenție sporită pe tronsonul dintre intersecția DN1/DN7C și intersecția cu drumul spre Nou Român deoarece animalele au locuri preferate de traversare a drumului. Valabil mai ales în cazul mistreților”, spune bărbatul care a postat video-ul pe internet.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus