Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

CERT-RO: O nouă tentativă de phishing ce vizează clienţii serviciului WeTransfer

CERT-RO: O nouă tentativă de phishing ce vizează clienţii serviciului WeTransfer

Experţii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) atenţionează în legătură cu o nouă tentativă de phishing ce vizează clienţii serviciului WeTransfer.

"O nouă tentativă de #phishing vizează clienţii popularului serviciu de file sharing WeTransfer. Atunci când primiţi un link de descărcare, asiguraţi-vă că domeniul site-ului accesat este cel oficial (wetransfer.com) şi nu vă introduceţi datele pe alte site-uri care copie identitatea vizuală a WeTransfer!", avertizează experţii CERT-RO pe pagina de Facebook, citați de Agerpres.

WeTransfer este o platformă ce permite oricui în lume să trimită gratuit fişiere cu dimensiuni mari, fără a fi necesară înregistrarea. Fişierele pot fi transferate în acelaşi timp către 20 de destinatari şi sunt stocate pe o perioadă de 7 zile, după care sunt şterse automat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

din sistem

Acum 5 ani

"nu vă introduceţi datele pe alte site-uri care copie identitatea vizuală a WeTransfer!" Inteleg ca cel care a postat pe facebook este agramat, dar asta nu inseamna ca voi trebuie sa "COPIE" eroarea gramaticala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus