Joi,
24.09.2020
Partial Noros
Acum
10°C

Șelimbărenii, invitați să dea note funcționarilor

29 Octombrie 2018 17:32

Șelimbărenii, invitați să dea note funcționarilor

De la 1 noiembrie, locuitorii comunei Șelimbăr vor putea acorda note peroanelor din administrația locală cu care vor intra în contact. Decizia a venit din partea primarului și s-a dorit o mai mare responsabilizare a personalului primăriei, anunță site-ul Primăriei Șelimbăr. ”Este vorba de un caiet care va fi pus la dispoziția oamenilor, la ușa de acces în primărie, pe biroul polițistului local. Acolo, fiecare cetățean care iese din instituție va putea nota felul în care a interacționat cu personalul administrației locale. Nu este vorba de o evaluare a personalului, dar ne ajută să ajustăm din timp problemele pe care poate unii colegi le au în interacțiunea cu oamenii”, a spus primarul Marius Grecu.

Sunt rugați să scrie în ”Caietul de satisfacție al cetățeanului” toți cei care interacționează în cadrul instituției cu funcționarii publici.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Just me

Acum 1 an

hhehe - Sunt curios ce note vor primi cei de la Taxe și Impozite HEHEHE
Raspunde

bobyaer

Acum 1 an

Sunt curios sa vad daca si numele domnului primar este trecut pe lista.
Raspunde

costy

Acum 1 an

Pe ce sa va dam note d-lor ? pt dezvoltarea fara cap si fara coada din selimbar? pt specula imobiliara la care s-a ajuns ? Pt haosul creat? pt modul in care se circula? Comuna asta a fost distrusa in ultimii 10 ani prin haosul "urbanistic" creat!
Raspunde

filip

Acum 1 an

In anul 2018, intr-o localitate foarte bogata, potenta financiar, evaluarea administratiei se face printr-un caiet pus pe o masa la intrare. No comment.
Raspunde

scarba

Acum 1 an

Adica pui cativa mercenari (ca nu duce lipsa comuna) sa comenteze si ai mai facut loc ptr niste colegi (de pahar, de partid, tot aiai)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus