Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un băiat de 14 ani a furat dintr-o locuință 320 de euro și 1.400 de lei

Un băiat de 14 ani a furat dintr-o locuință 320 de euro și 1.400 de lei

Un minor în vârstă de 14 ani din localitatea Buzd, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință de pe raza localității Brateiu, de unde ar fi sustras 320 de euro și 1.400 de lei. În 26 octombrie a fost prins de polițiști, aflându-se acum sub control judiciar pentru 60 de zile.

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș, au reținut un minor, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt. În fapt, la data de 13 octombrie, minorul în vârstă de 14 ani, din localitatea Buzd, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință de pe raza localității Brateiu, de unde ar fi sustras 320 de euro și 1.400 de lei. În urma cercetărilor efectuate în dosarul penal înregistrat, la data de 26 octombrie , polițiștii medieșeni l-au reținut pe minor 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 27 octombrie, în urma prezentării în fața instanței, față de persoana în cauză s-a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

un sas

Acum 5 ani

Daca se dovedeste ca acel minor este faptasul ..aduc cele mai sincere multumiri anchetatorilor pentru profesionalizmul de care au dat dovada...eu sunt pagubasul...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus