Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Un român cu Dacia 1300 de epocă, oprit de poliția din New York. „Mai era puțin și făceam schimb”

Un român cu Dacia 1300 de epocă, oprit de poliția din New York. „Mai era puțin și făceam schimb”

Un român stabilit în New York a avut ce povesti după weekend-ul care tocmai a trecut. Ieșit la plimbare cu o Dacia 1300 de epocă, bărbatul s-a trezit tras pe dreapta de autorități. Se pare că polițistul voia doar să-i admire mașina. 

Românul a postat o fotografie pe pagina personală de facebook, în care apar atât mașina sa cât și cea a polițistului care l-a oprit, relatează hotnews.

Întrebat de mai multe cunoștințe ce s-a întâmplat, românul a povestit că polițistul era impresionat de mașină. „Mai era puțin și făceam schimb”, a glumit acesta.

„Era un italian, a zis că vedea mereu dacii când era copil si m-a întrebat cum de am adus-o aici. Am stat cu el vreo 15 min de vorbă, i-am arătat mașina, mai era puțin și făceam schimb”
dacia 1300

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: New York

Vizualizari: 6270

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

gogu

Acum 5 ani

Uite, o persoana care apreciaza ceva romanesc! Noi nu avem decat dispret pt. tot ce-i romanesc, ma mancam intre noi si acordam mai multa incredere si stima strainilor decat conationalilor nostri...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus