Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Cristian Ghinea: Dan Barna va fi președintele României

Cristian Ghinea: Dan Barna va fi președintele României

Cristian Ghinea susține că Dacian Cioloș subestimează USR li este convins Dan Barna va fi președintele României. Dar nu neapărat după alegerile de anul viitor. ”Rămâne de negociat (candidat comun la prezidențiale - n.red) . De negociat cu RO+. Eu prefer să avem candidatul nostru la prezidenţiale. Noi avem lideri. În primul rând, Dan Barna. Eu cred că Dan Barna va fi preşedintele României. Nu neapărat la aceste alegeri”, a susținut deputatul, într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

Ghinea este convins că formațiunea sa va obține un rezultat bun la alegerile europarlamentare și că USR și MRÎ, într-o alianță pot bate PNL și PSD. ”Cred că da (Cioloș subestimează USR- n. red). Nici el, la fel ca multă altă lume, nu vede această desfăşurare de forţe, pe care eu o ştiu foarte bine pentru că m-am ocupat de extindere. Eu merg peste tot în campanie. Eu vorbesc cu oamenii”, a comentat deputatul USR.

Ghinea a mai spus că, deocamdată, se așteaptă ca Ro+ să fie înregistrată la tribunal și abia apoi vor vedea ce este de făcut în privința unei eventuale colaborări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

dancp2

Acum 5 ani

e usor a spune vorbe
Raspunde

gigi contra

Acum 5 ani

Inchideti ochii cand visati..
Raspunde

bibi

Acum 5 ani

No, cu asta... cad pe spate. No, mai zi ceva!
Raspunde

coniac-canoe

Acum 5 ani

Deci, după un sas, e musai să fie președinte peste români un ungur. Bravo bă, tot înainte!
Raspunde

tramvaiu

Acum 5 ani

mars ba "coinac" de aici, ca am avut presedinti "romani" aproape 30 de ani si poftim rezultate :)))) PS: stiai ca nu presedintii se fac vinovati pentru situatia actuala a rromaniei? :))) boule!
Raspunde

2cents

Acum 5 ani

In 2017 nu a vrut sa parieze pe un om mai cinstit si mai la locul lui, preferend smecherul si oportunistul. Acum il si lauda public, doar , doar iese. Politica romaneasca e tot mai gretoasa
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Popescu

Acum 5 ani

No lasă Nicușor, nu mai fi supărat.
Raspunde

tramvaiu

Acum 5 ani

opozitie divizata, bravo baieti! las' ca la parlamentare vor castiga din nou pesedistii ca sa mai primeasca bugetarii inca 50% iar deficitul bugetar sa mai creasca asa cu cateva procente :D
Raspunde

Dumitru

Acum 5 ani

La cat de comod e sasu' n-ar fi de mirare sa-l bata Barna...
Raspunde

Saveta Lotrean

Acum 5 ani

Daca acesti neomarxisti ajung la putere, sa te tii frate! Vom deveni o tara de atei, toate traditiile romanesti vor fi interzise in folosul strainilor, toata tara va fi vanduta corporatiilor si fundatiilor straine care ii sponsorizeaza, vom avea numai casatorii intre barbati si barbati, drogurile vor fi legale si vom trai condusi de hipsteri, blogeri si pseudo progresisti palizi si cu sexualitate dubioasa. (bine, la Sibiu se cam intampla already)
Raspunde

Mihai

Acum 5 ani

Ahahaaha
Raspunde

HOP

Acum 5 ani

tot vorbiti de rau ungurii!!! Transilvania-i civilizata,si mai Altfel decit Restul,...datorita lor si sasilor care au colonizat acest tinut !Stiati acest lucru voi astia de le stiti face pe toate.....?......prost ?
Raspunde

periscop

Acum 5 ani

Cum ar suna știrea asta la ...Radio Erevan: - Este adevărat că Dan Barna va fi președintele României? - Da. În anul 2049.
Raspunde

Constantin

Acum 4 ani

Vizați cu ochii deschiși sau vrabia mălai visează. Cred ca vizați precum Dan Diaconescu acum câțiva ani. Aveți timp să arătați ce forță sunteți și mai vorbim.
Raspunde

George

Acum 4 ani

Eu sunt unul dintre aia inculti, cu proteza in batista, batran, nu atat de batran incat sa imi "plateasca" tinerii pensia nemeritata dar suficient de batran incat sa fi trait perioada 1996. Si atunci, in 1996, politica in Romania nu era un campionat intre Steaua - Dinamo - Rapid, asa cum ar trebui sa fie competitia politica ci juca F.C. Viata contra F.C. Moartea, Viata fiind CDR, Moartea fiind PSD-ul, care pe atunci se numea PDSR-sau ceva. Si atunci se stricau prietenii de o viata, se taiau cu cutitul sotul cu sotia, pentru care e cu viata si care e cu moartea. A castigat Viata care a facut un guvern de "ingeri" din care putem aminti niste diavoli de azi, cum ar fi Victor Ciorbea - avocatul poporului, Traian Remes (condamnat penal), Avram, Muresan (condamnat penal), Traian Basescu (protejat penal), dar dupa 4 ani entuziasmul si patima s-a transformat in dezamagire, apoi in adversitate si in final, tipic romanesc, in ura, incat la urmatoarele alegeri a fost din nou votata Moartea. Ce ma surprinde acum e ca, de data asta, dezamagirea voastra despre aceasta noua echipa a Vietii, numita USR-PNL, tinde sa apara doar dupa 3 zile de la revarsarea sampaniilor si a asteptarilor uriase. Nu stiu de ce naiba Moartea se agata de o ata si nu lasa Viata sa vina la putere. Lasati-i domne' pe Barna, pe Ciolos, pe Iohannis sa dea goluri mult mai frumoase decat Messi sau Ronaldo, pentru ca asa dadeau ei goluri din tribuna pana mai ieri. Si dezamagirea, intoarcerea la votul pentru Moarte, sa se faca dupa macar 4 ani, ca data trecuta cu CDR-ul, nu dupa doar 4 zile. Parerea mea..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus