Miercuri,
20.10.2021
Ceata
Acum
-1°C

A doua victorie consecutivă pe teren propriu pentru HC Sibiu

A doua victorie consecutivă pe teren propriu pentru HC Sibiu

Urșii HC Sibiu s-au impus aseară în fața celor de la AHC Potaissa Turda și au obținut astfel a doua victorie consecutivă pe teren propriu. Prima repriză a fost mai echilibrată, dar handbaliștii sibieni s-au desprins în partea secundă a partidei, adjudecându-și victoria la o diferență de 6 goluri, 29-23.

Handbaliștii antrenați de Matei Damian și Dorin Purcărea au profitat de avantajul propriului teren și au obținut al doilea succes la rând în Sala Transilvania, după ce în etapa precedentă au învins liderul seriei, CSM Oradea. Joi seara, handbaliștii sibieni au intrat pe teren motivați să continue forma bună arătată în ultima etapă și au reușit să câștige.

„Este o victorie foarte bună pentru clasament și pentru moral. Am avut în față o echipă tânără, care și-a jucat șansele până în ultimele minute, dar pe care am reușit până la urmă să o învingem. A fost un meci mai greu decât ne așteptam, așa cum s-a văzut la început, astfel că pe un fond de relaxare a noastră, ne-am făcut jocul mai greu decât ne-am fi așteptat. Important este, totuși, că am obținut cele 3 puncte. Așteptăm meciul următor cu multă nerăbdare și să sperăm că, pe lângă cele 7 puncte, vom mai adăuga încă trei și vor mai veni și altele pentru a reuși să urcăm în clasament”, a declarat la finalul meciului Dorin Purcărea, antrenorul HC Sibiu.
Radu David și Ovidiu Pasere, principalii marcatori ai HC Sibiu

Principalii marcatori ai formației sibiene în partida cu AHC Potaissa Turda au fost Radu David, cu 11 reușite, și Ovidiu Pasere, cu 8 goluri. Pentru HC Sibiu au mai marcat Horațiu Căpățână 4 goluri, Robert Micloș 2, Răzvan Briotă 2, Raul Muntean 1, Mihai Blaga 1.

HC Sibiu va juca următorul meci tot pe teren propriu. Handbaliștii sibieni vor primi vizita formației HCM Sighișoara duminică, 11 noiembrie, ora 16.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus