Miercuri,
28.07.2021
Partial Noros
Acum
18°C

FOTO Cu BMW-ul la plimbare prin Avantgarden: au lovit două mașini parcate

FOTO Cu BMW-ul la plimbare prin Avantgarden: au lovit două mașini parcate

Doi tineri cu un BMW seria 7 au dat ture prin cartierul Avantgarden acum două seri, reușind să lovească alte două autoturisme cu bolidul împrumutat de la un prieten. Revoltat, unul din păgubiți i-a identificat pe camerele de supraveghere, a depus plângere la poliție și a reușit să dea de cei doi.

Duop ce a descoperit pe camerele de supraveghere din cartier că doi bărbați s-au ocupat de „esteticizarea” mașinii sale și a unui vecin, un bărbat care locuiește în Avantgarden a depus plângere la poliție.

„La Sediul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a prezentat un bărbat care a declarat faptul că în dimineața aceleiași zile a observat că autoturismul său și remorca atașată de acesta erau avariate fără a putea preciza când anume s-a produs evenimentul rutier sau cine este vinovat de producerea incidentului. Bărbatului i-au fost eliberate autorizații de reparație, iar în prezent se desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care a survenit avarierea autoturismului și remorcii în cauză”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
bmw avantgarden

Bărbatul păgubit povestește întreaga întâmplare.

„După ce am verificat camerele din cartier, am descoperit că doi indivizi în stare avansată de ebrietate, deși asta nu s-au putut dovedi la poliție, au venit cu un BMW serie 7 albastru în cartier. Au fost la cineva acolo, au stat o oră, pe poze se vede că aveau și o sticlă de vin cu ei. Când au plecat, din parcare au tamponat două mașini. Una a unui vecin care a reușit să le ia asigurarea și până să plece, au mai dat două ture prin cartier și atunci au intrat din plin în remorca mea. Mi-au avariat mașina, un Mitsubishi, și remorca atașată, apoi au fugit”
La o zi de la producerea încidentului, pe 31 octombrie, tânărul responsabil de avarierea mașinilor s-a prezentat la poliție și și-a recunoscut fapta.
„Pe 31 s-a dus și a declarat la Poliția Rutieră Sibiu. Mașina nu era a lui, ci era împrumutată de la un prieten. Eu am reușit să dau de cei doi prin Facebook, iar pe 1 noiembrie am fost cu șoferul la poliție, și-a recunoscut fapta...Mi-a dat RCA-ul. Băiatul a cooperat, și-a recunoscut fapta”
Cei implicați în producerea de evenimente rutiere soldate cu pagube materiale au obligația de a se prezenta la sediul unității de poliție pe a cărei rază de competență s-a produs evenimentul, în termen de 24 de ore de la producere. În caz contrar, dreptul de a conduce al celor implicați se suspendă pe 30 de zile.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Investitor modest

Acum 2 ani

Iar vor comenta haterii sibieni cu Loganuri second din 2002! Adevarul e ca pe banii nostri, nu strica o mica cursa sa mai destupam sutele de cai putere! Voi nu ati auzit imnul Romaniei? "Buzunarul meu vorbeste orice limba isi doreste!"
Raspunde

contedeluna

Acum 2 ani

Din păcate, educația și bunul simt nu se pot cumpăra cu bani. O sa rămâi cu caii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus