Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cioloș: Dacă aș fi fost președinte nu aș desemnat-o premier pe Dăncilă

Cioloș: Dacă aș fi fost președinte nu aș desemnat-o premier pe Dăncilă

Dacian Cioloş susţine că dacă ar fi fost preşedinte, nu ar fi desemnat-o premier pe Viorica Dăncilă. Fostul prim-ministru a cunoscut-o pe actuala şefă a Guvernului la Bruxelles, în perioada în care Viorica Dăncilă era europarlamentar. „Ştiam de atunci ce poate şi ce nu poate să facă”, a declarat Dacian Cioloş, invitat în emisiunea „În faţa ta” de la Digi24. ”Nu i-aș fi dat această șansă doamnei Dancila, asta în mod clar. Eu, cel puțin, nu i-aș fi dat o șansă doamnei Dăncilă. (...) Pentru că, în primul rând, știu ce poate și ce nu poate doamna Dăncilă sau, cel puțin, ce nu putea la momentul respectiv, din punctul meu de vedere. Și știam și relația pe care o are cu domnul Dragnea și cât a contat dl Drangea pentru ca doamna Dăncilă să fie europarlamentar. Și atunci, jocul acesta al domnului Dragnea era foarte clar, dar asta nu doar mie”, a explicat Dacian Cioloș.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Nemilosu

Acum 5 ani

Ar fi pus-o pe Guseth
Raspunde

Alzara 1918

Acum 5 ani

Corect !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus