Sâmbătă,
08.05.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
9°C

Prostituate prinse de jandarmi, în parcarea de la Veștem. Proxent, reținut

Prostituate prinse de jandarmi, în parcarea de la Veștem. Proxent, reținut

Trei tinere cu vârste cuprinse între 21 și 29 de ani care acostau persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale contra cost au fost prinse ieri de un echipaj de jandarmi, în parcarea de la Veștem, de pe DN 1. De asemenea, polițiștii au reținut un bărbat, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Potrivit cercetărilor polițiștilor, în ultimele șase luni ale anului în curs, bărbatul în cauză le-ar fi determinat pe cele trei tinere să acosteze persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale, le-ar fi oferit protecție, transport, le-ar fi facilitat cazarea în municipiul Sibiu, în diferite apartamente închiriate, toate acestea în schimbul unor sume de bani.

Actualizare. Bărbatul cercetat penal pentru proxenetism a fost arestat preventiv 30 de zile, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Știre inițială. În fapt, la data de 5 noiembrie în cadrul activităților specifice desfășurate pe DN 1, în zona Post Control Veștem, un echipaj de jandarmi a depistat trei tinere, care acostau persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale contra cost. Este vorba despre tinere cu vârsta cuprinsă între 21 și 29 de ani, din județele Mehedinți și Timiș.

De asemenea, jandarmii au constatat că cele trei tinere erau insoțite de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Mehedinți, care le supraveghea activitatea. Întrucât în urma verificărilor preliminare efectuate de către jandarmi s-au prefigurat indicii privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, reprezentanții I.J.J. Sibiu au sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu.

Din investigațiile desfășurate ulterior de către polițiștii sibieni a reieșit faptul că, în ultimele 6 luni ale anului în curs, în județul Sibiu, bărbatul în cauză le-ar fi determinat pe cele trei tinere să acosteze persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale, le-ar fi oferit protecție, transport, le-ar fi facilitat cazarea în municipiul Sibiu, în diferite apartamente închiriate, toate acestea în schimbul unor sume de bani.

Față de bărbatul în cauză, la data de 5 noiembrie a.c., s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

foto arhivă

Comentarii

4 comentarii

feminista

Acum 2 ani

Hopa, ce captura! Dar de cele care practica prostitutia in vazul lumii si legalizata, ce ziceti? Adica de cele care se marita cu un Ilie Nastase ca sa fie intretinute de lux, ca doar nu l-or iubi pe Nasty! o fi el o legenda vie, dar arata chiar ca o legenda de sute de ani...
Raspunde

Moocha-San

Acum 2 ani

..hai tu nebunatico, sigur e iubire...femeile pot iubi si un chirpic daca se dovedeste a fi destul de generos ! niste sensibile.
Raspunde

CitizenX

Acum 2 ani

Nu trebuiau sa mearga pana la Vestem. La iesirea din Sibiu spre Medias stau mereu.
Raspunde

Lucian Verbiceanu

Acum 2 ani

Legalizarea prostituției , ar fi cea mai bună solutie, fiindcă s-ar crea noi locuri de muncă și ar crește veniturile la bugetul de stat. Ba mai mult s-ar crea precedentul de integrare pe piata muncii unor locuri de muncă și ar duce chiar si la punerea bazelor legale de protecție a femeilor care vor practica această veche meserie. Aici, putem exemplifica modelul statelor occidentale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus