Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

După patru ani, patinoarul revine la Târgul de Crăciun. 10 lei intrarea

După patru ani, patinoarul revine la Târgul de Crăciun. 10 lei intrarea

Au mai rămas doar câteva zile până la deschiderea Târgului de Crăciun, eveniment care readuce în Piața Mare un spațiu pentru iubitorii patinajului.

Târgul de Crăciun din Sibiu va începe în 16 noiembrie cu un concert susţinut de artiştii Radu Nechifor şi Paula Seling, au anunţat miercuri organizatorii, printr-un comunicat de presă.

"Cea de-a 12-a ediţie a Târgului de Crăciun din Sibiu se va desfăşura anul acesta în perioada 16 noiembrie 2018 - 03 ianuarie 2019 şi va fi inaugurată cu susţinut de artiştii Radu Nechifor şi Paula Seling, un spectacol special creat pentru a transpune atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă", se arată în comunicat.
Peste o sută de expozanţi din ţară şi din străinătate vor fi prezenţi la Târgul de Crăciun din Sibiu. Şi în acest an va fi amenajat Atelierul lui Moş Crăciun pentru copii şi un patinoar în aer liber.

patinoar piata mare (2)

"Din atracţiile ce vor constitui farmecul ediţiei de anul acesta fac parte proiecţii noi, mai spectaculoase pe clădirile din Piaţa Mare, un patinoar cu gheaţă naturală şi un nou tren turistic care va pleca din gara special amenajată în cadrul Târgului de Crăciun, pe traseul celei mai frumoase străzi din Sibiu, Strada Cetăţii, urmată de pietonala Nicolae Bălcescu şi întoarcerea în Piaţa Mare", au declarat organizatorii.

Conform organizatorilor, accesul la patinoar va costa 10 lei de persoană. Cei care vor să închirieze patine vor trebui să plătească tot 10 lei, iar începătorii vor putea închiria mici figurine ajutătoare în formă de pinguin cu aceeași sumă. Patinoarul va fi deschis zilnic între orele 10:00 - 22:00.

În Atelierul lui Moş Crăciun, copiii vor învăţa să facă lumânări, biscuiţi, să picteze turtă dulce şi să creeze decoraţiuni Pixel Art.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus