Vineri,
17.09.2021
Parțial Noros
Acum
17°C

Părintele Necula: ”Se vede că geme Țara după lideri, de vreme ce oamenii se entuziasmează la un nimic ca mine”

Părintele Necula: ”Se vede că geme Țara după lideri, de vreme ce oamenii se entuziasmează la un nimic ca mine”

Preotul Constantin Necula susține într-un interviu că românii au putut vedea după Referendum ”pe dracul unde a vrut dracul să le arate că este”, explicând totodată de ce a decis să renunțe la o parte din aparițiile publice. ”Îmi pare că mi s-a dat prea mare importanță. Nu sunt decât un soldat. M-am gândit mereu cum va fi prima zi după ce voi fi murit. Acum am pregustat. Le mulțumesc oamenilor pentru că țin la mine, sper din toată inima să țină mai mult la Hristos, Dumnezeul nostru viu. Pentru ei aș vrea să fie important Dumnezeu. Să-l iubească și să-l țină în inima lor. M-a uimit reacția lor pentru că mereu mă socotesc un simplu pitic la moara Duhului Sfânt, cum am învățat să trăiesc în Hristos slujirea. Mă bucură și responsabilizează reacția lor, dar mă și tulbură. Eu sunt un nevrednic. Se vede că geme Țara după lideri, de vreme ce oamenii se entuziasmează la un nimic ca mine”, a declarat Necula într-un interviu acordat site-ului Dcnews.

Părintele Necula a mai spus că ”voi căuta să nu mai construiesc poduri cu oamenii care batjocoresc Biserica„. ”Am remarcat cât de mare poate fi invidia, ca aliat al prostiei, și nu mai vreau să le dau prilej de invidie. Țara e sub un abuz de răutate fără precedent. Mă supun binecuvântării misiunii ce o am. În general, am refuzat să fac parte din grupuri de interes ori bârfitoare la adresa Bisericii. Sunt preot și asta mă ține viu. Promit doar să muncesc mai mult și mai atent”, a declarat preotul.

Referitor la referendumul pentru familia tradițională, Necula spune că românii putea fi mai responsabili. ”Îmi pare rău că am avut dreptate și oamenii au văzut pe dracul unde a vrut dracul să le arate că este. Ratând un demers cât se poate de logic-democratic. Suntem dinaintea alegerilor personale în fiecare clipă, dar ca Neam o facem rar. Și, se pare, inadecvat de fiecare dată. Apoi ne plângem de comploturi, atacuri... Judecând în raport cu Împărăția lui Dumnezeu, poate am fi mai responsabili. Atât”, a mai spus Constantin Necula.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

X

Acum 2 ani

Hai părinte, ține te de promisiune!
Raspunde

kratimel

Acum 2 ani

"ține te"?
Raspunde

Maxentiu Alin

Acum 2 ani

Era clar ca nu poate...Prea il trage necuratul de barba
Raspunde

Maxentiu Alin

Acum 2 ani

kratimele, asta nu ai vazut-o? "Referitor la referendumul pentru familia tradițională, Necula spune că românii putea fi mai responsabili." Daca tot te joci de-a dom' profesor, macar fa curat pana la capat...
Raspunde

blabla

Acum 2 ani

Gura păcătosului (?) adevăr grăieşte: se entuziasmează oamenii la un nimic ca el. Păcat că nu a înţeles de ce: l-au crezut altfel, şi acum şi-a arătat adevărata faţă. I s-a urcat popularitatea la cap.
Raspunde

Zexe

Acum 2 ani

Păi nu a zis că se retrage ecumenistul ăsta, popălăul globaliștilor?
Raspunde

Vasile Von Vasile

Acum 2 ani

Păi nu știi vorba aia ”ține-mă că-l bat de-l nenorocesc”? cam așa și cu necula. el de retras s-a retras, da' tot mai scapă scroafa-n cucuruz din când în când
Raspunde

popa

Acum 2 ani

Se stia ca un individ ca popa asta nu se poate abtine; e plin de el. Foloseste neologisme si "expresii pompoase" crezand ca impresioneaza. Enroiasii lui nu inteleg ce spune iar cei putin mai cititi il ignora...
Raspunde

un enorias

Acum 2 ani

Pe bune, da cu ce crezi ca esti mai presus decat "enoriasii lui" ? Cei putin cititi vrei sa spui, ca-l ignora...oi fi vre-un mare literat si n-a auzit lumea de tine, iti lasa Parintele Necula locul, d-ar tot anonim ai sa ramai, esti goool...
Raspunde

Sib

Acum 2 ani

Aaaa, nu mai bine si-ar vedea de pravila si sutana decat de aparitiile publice? Taica, nea parinte, cum zicea la cartea sfanta de vanitate?
Raspunde

Psycho

Acum 2 ani

tipic pt BOR - vorba multa .... saracia .....
Raspunde

lol

Acum 2 ani

Gresit parinte! Cu greu pot crede ca oamenii vor un preot drept lider dar vor un preot care sa raspandeasca dragoste, intelegere si echilibru asa cum ii sta bine unui bun crestin...cum era parabola cu cel fara de pacat care sa dea primul cu piatra? Cam asa...Cand ridici piatra impotriva celui altfel ca tine, la ce sa te astepti?
Raspunde

no education

Acum 2 ani

Maxentiu Alin [Paraschiv], vasile si lol grait-au, dar unde-i reverendum, Cirprian si zzz?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus