Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
2°C

O sibiancă, cel mai bun florist din România. „Toată lumea avea așteptări”

O sibiancă, cel mai bun florist din România. „Toată lumea avea așteptări”

Cel mai talentat florist din țară este din Sibiu. Vorbim de Ioana Mihai Nechifor, câștigătoarea Cuperi României la artă florală. Competiția s-a desfășurat la Sibiu pe parcursul a  două zile, unde floriști din toată țara s-au întrecut.

Șapte floriști din România au participat la Cupa României la artă florală. Acești au avut mai multe probe, dintre care una surpriză. Tema eveniemntului a fost strâns leagtă de Centenar.

„Anul acesta avem șapte concurenți. Au avut trei probe. Două deja stabilite de regulamentul transmis de președintele juriului și anume la prima probă decorarea unui studio de televiziune unde va avea loc o emisiune dedicată Centenarului, a doua probă a fost un accesoriu sau un buchet purtat de o mireasă din Sibiu care se va căsători la sfârșitul lunii noiembrie și a treia probă, probă surpriză, despre care nu se ști animic până azi dimineață. Singurul care știa era președintele juriului. Nici măcar noi din organizare nu știam”, spune Oana Jurj, organizator al evenimentului.

Ultima probă le-a dat bătăi de cap floriștilor. Aceștia au avut la dispoziție o oră pentru a realiza un buchet pe care ar fi putut să-l înmâneze președintelui Klaus Iohannis, de 1 decembrie.

„Chiar dacă ai zice că am un pic de experiență, totuși provocările sunt  diferite. E și o oarecare presiune  pe umerii mei, fiind acasă, între cunoscuți. Toată lumea avea așteptări.  E ca și cum joci un meci acasă” declara sibianca Ioana Mihai Nechifor înainte să afle rezultatul juriului.

În urma acestui concurs, sibianca va putea pleca într-o excursie din Olanda, unde se va întâlni cu furnizorii și producătorii de flori.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus