Miercuri,
12.08.2020
Partial Noros
Acum
16°C

Un tânăr de 20 de ani, fără permis, a făcut ravagii pe străzile Sibiului

16 Noiembrie 2018 12:34

Un tânăr de 20 de ani, fără permis, a făcut ravagii pe străzile Sibiului

Un tânăr de 20 de ani din satul Nou, fără permis de conducere, a lovit mai multe mașini parcate prin Sibiu, după care a fugit acasă. Abia a doua zi, seara târziu, s-a dus la poliție șă-și mărturisească faptele.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de 14 noiembrie. Conform Poliției, un tânăr a condus un autoturism și a provocat două evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, în ambele cazuri continuându-și deplasarea către casă.

”Prima tamponare s-a produs în jurul orei 22,50, la intersecția străzii Rahova cu Bulevardul Mihai Viteazu, unde a acroșat un autoturism condus regulamentar, șoferul continuându-și deplasarea pe strada Oașa, unde, în jurul orei 23,00,  a intrat în coliziune cu o altă mașină, de asemenea condusă regulamentar, fără a se opri nici de această dată în vederea soluționării pe loc a evenimentului. Din fericire, tamponările s-au soldat doar cu pagube materiale”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.
Abia ieri seară, 15 noiembrie, în jurul orei 22,00, tânărul în cauză s-a prezentat la sediul Biroului Rutier Sibiu, recunoscând faptul că a provocat cele două evenimente rutiere și a părăsit locul producerii lor.
”În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a deschis dosar penal ”in rem” privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, conform art. 335 alin. 1 din Codul Penal, faptă pedepsită cu închisoarea de la unu la 5 ani”, mai spun polițiștii.
De la începutul anului până în prezent, în județul Sibiu au fost depistate 364 de persoane care conduceau fără a deține permis de conducere. 18 șoferi dintre cei depistați conducând fără permis au provocat tot atâtea  accidente rutiere soldate cu decesul unei persoane, rănirea gravă a 8 persoane și ușoară a altor 10.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Laviniu Cordescu

Acum 1 an

"In rem"?! Daca era din Valcea era deja condamnat si executat!!! Nu mai discriminati valcenii! #mevalceantoo
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus