Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO | Singurul sibian de la Vocea României a părăsit competiția

VIDEO | Singurul sibian de la Vocea României a părăsit competiția

Charlie Fălămaș a fost eliminat în această seară din competiția Vocea României. Antrenorul Smiley a ales să renunțe la tânărul artist sibian, după dueluri. 

Claudiu Fălămaș, sibianul care a reușit să treacă de audițiile pe nevăzute ale competiției muzicale de pe Pro TV, a părăsit în această seară concursul. Alături de un alt concurent din echipa lui Smiley, Charlie, cum îi spun prietenii, a cântat o versiune raggae a melodiei „Set fire to the rain” a lui Adele.

După ce a fost eliminat din echipa lui Smiley, tânărul sibian a apelat la ceilalți antrenori pentru a rămâne în competiție. Din păcate, Irina, Andra și Tudor au ales să nu apese butonul cu care ar fi putut să îl salveze.

„Sunt trist un pic pentru că nu am mers mai departe. Poate că sunt mai bun decât Andrei, dar dacă asta a simțit Smiley, asta a simțit”, a spus Charlie înainte să părăsească Vocea României.
Despre audiția lui Claudiu Fălămaș la Vocea României puteți citi mai multe în articolul de mai jos.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/09/07/un-sibian-a-reusit-sa-treaca-de-auditiile-pe-nevazute-la-vocea-romaniei-video/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus