Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
19°C

Scutul Pădurii: Încă un sibian prins cu lemne furate, la Alțâna

Scutul Pădurii: Încă un sibian prins cu lemne furate, la Alțâna

Polițiștii sibieni au mai identificat o autoutilitară cu lemne furate. De această dată este vorba despre 9 metri cubi de material lemnos, pentru care bărbatul prins a luat amendă de 5000 de lei.

La data de 17 noiembrie, pe raza localității Alțâna, polițiștii au oprit pentru verificări o autoutilitară cu care un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Gura Râului, transporta material lemnos, fără a deține documentele legale de proveniență și transport, anunță IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar cantitatea de 9 mc material lemnos a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 842

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

vasile

Acum 5 ani

Daa atelajul dece nu l-au confiscat ???
Raspunde

McD

Acum 5 ani

Dar pe Valea Lotrioarei de ce nu au fost in control stimabilii militieni? Acolo era furtul prea mare si nu puteau incadra fapta la furt din avutul tarii. Asta-i ca si pe vremea embargoului impotriva Serbiei cand erau prinsi cei care faceau trafic de combustibil cu canistrele. Cei care transportau cu autocisternele sau cu vagoanele de cale ferata nu erau opriti de numeni!! Coruptia incepe de la usa inspectoratului de politie!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus