Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
14°C

ALDE Sibiu: Comisia Europeană îl contrazice pe Iohannis

ALDE Sibiu: Comisia Europeană îl contrazice pe Iohannis

După ce purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene a declarat că România este pregătită pentru preluarea președinției Consiliului Europei, președintele ALDE Sibiu a reacționat și i-a transmis un mesaj președintelui Iohannis. ”Nu e normal că într-un stat care se pregătește să preia președinția să nu existe o comunicare între Guvern și Președinte. Acesta preferă să aibă o agendă personală, una în care critică necontenit Executivul. Într-o țara normală, președintele ar fi trebuit să informeze Parlamentul și Guvernul cu privire la concluziile vizitelor și întâlnirilor pe care le-a avut. La noi lucrurile nu stau de o asemenea manieră”, spune Gabriel Florea, președintele ALDE Sibiu.

ALDE a propus un acord între partidele parlamentare, astfel încât în următoarele șase luni, cât va fi mandatul României, să se ajungă la un consens pentru președinția Consiliului UE. ”Comisia Europeană nu face decât să confirme ceea ce noi cu toți știm, și anume că România este pregătită, din punct de vedere tehnic, să preia președinția Consiliului UE. Bruxelles-ul spune clar că nu are niciun fel de îngrijorări, avem încredere în profesionalismul președinției românești și în nivelul bun de pregătire administrativă”, a mai transmis Florea.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

lol

Acum 3 ani

S-a mai trezit unul? Veorica va spune ce face si pe unde se duce, ea ar trebui sa vina concret cu niste rezultate palpabile, contracte, etc...
Raspunde

Pierre Richard

Acum 3 ani

Ce fizionimie expresiva are asta din poza. Ca un trofeu de vanatoare
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

DECEBAL

Acum 3 ani

KWJO crede ca este urmasul lui MIHAI rege al Romaniei !! hahaha
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus