Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Sibian de 16 ani, acuzat de crimă în Oradea

Sibian de 16 ani, acuzat de crimă în Oradea

Un sibian de 16 ani și un bihorean în vârstă de 42 ani au fost arestați preventiv, astăzi, la Oradea, fiind acuzați de jaf și crimă.

La începutul lunii septembrie, a fost găsit corpul unui bărbat într-un baraj de acumulare. Bărbatul era doar într-o bluză şi un chilot, având mâinile legate la spate iar la nivelul gurii, între maxilar şi mandibulă era aşezată o fâşie îngustă din material textil legată strâns cu nod sub urechea dreaptă, scrie Adevărul.ro.   În urma necropsiei, procurorii au stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, însă ancheta a fost îngreunată de faptul că a zăcut mult timp în apă, motiv pentru care au şi solicitat ajutorul unor criminalişti care i-au refăcut fizionomia apelând la tehnici speciale de reconstrucţie grafică şi 3D (foto).

Prinderea celor doi suspecţi în cazul misterioasei crime a fost anunţată miercuri seara, de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău. Fapta a fost comisă de două persoane, care "au lovit cu pumnii şi picioarele victima în scopul deposedării de suma de 30 lei, iar apoi, după ce au legat-o la gură şi i-au legat mâinile la spate, au aruncat-o în râul Crişul Repede, victima decedând prin înec”, a explicat Cotrău. Surprinzător este şi faptul că unul dintre criminali, un sibian, are doar 16 ani, cel de-al doilea fiind un bărbat în vârstă de 42 ani din Bihor. Cei doi au fost reţinuţi în data de 20 noiembrie, pentru tâlhărie şi omor calificat, iar miercuri, 21 noiembrie, au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din Tribunalul Bihor care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 5 ani

Erau beti sau sunt doar niste javre? Sa omori un om pt. o suma ridicola... Unii chiar n-au niciun Dumnezeu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus