Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
9°C

Tursib anunță lansarea “My Tursib“, pentru sibenii care vor abonamente plătite on-line

Tursib anunță lansarea “My Tursib“, pentru sibenii care vor abonamente plătite on-line

Societatea de transport public a municipiului Sibiu anunță punerea în funcțiune a unei secțiuni pe site-ul propriu, dedicată celor care doresc abonamente de călătorie.

Secțiunea “My Tursib“ poate fi accesată de pe pagina principală a tursib.ro și implică, într-o primă fază, crearea unui cont de utilizator. Potrivit celor de la Tursib, odată creat contul, procedura de încărcare a abonamentelor de călătorie este “mult simplificată“. “O persoană poate înregistra mai multe carduri Tursib, pe care doreşte să le încarce (de exemplu, un părinte poate încărca şi cardurile copiilor). De asemenea, dacă utilizatorul doreşte, poate activa opţiunea de recurenţă direct din pagina de plată, ceea ce înseamnă că EuPlatesc va încărca automat abonament lunar, la sfârşitul fiecărei luni, pentru luna următoare, până la dezactivarea opţiunii. Menționăm că plata recurentă este procesată în condiții de siguranță, deoarece nu presupune salvarea datelor de card, utilizatorul având posibilitatea de a sista oricând plățile ulterioare“, se arată într-un comunicat al Tursib. My Tursib are și opțiunea de Newsletter, care odată activată va transmite către adresa de mail furnizată toate noutățile pe care societatea de transport public le transmite public.

În altă ordine de idei, reprezentanții Tursib anunță și punerea în vânzare on-line a abonamentelor cu reducere de 50% pentru elevi şi studenţi. “Diferenţa de preţ este susţinută de Primăria Municipiului Sibiu, respectiv Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Pentru acordarea subvenţiilor la această categorie de abonamente, listele cu elevii/studenţii care au achiziţionat abonamenamente cu reducere, trebuie să fie vizate de fiecare unitate de învățământ în parte“, anunță cei de la Tursib.

Potrivit societății, procedurile de încărcare a abonamentelor pentru elevi și studenți prin metoda on-line poate fi folosită doar în perioada decembrie - august pentru elevi, respectiv decembrie – septembrie pentru studenţi. În plus, la procedura de încărcare on-line se poate apela doar după ce elevii sau studenții vor fi trecut, mai întâi, pe la un punct de vânzare Tursib, unde să prezinte documentele justificative cerute pentru acordarea reducerii de 50% (adeverinţă sau carnet de elev/student vizat pe anul şcolar în curs, după care se așteaptă vizarea listelor de către unităţile de învăţământ).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

belu

Acum 5 ani

1) Ff bine... dar cam degeaba atata timp cat nu au un sistem de control a celor care cumpara bilet/abonament. Ore cum e mai bine : sa avem 50% care merg fara bilet si pret mare la bilet sau 99% care merg cu bilet si pret mic? In Franta, Toulouse autobuzele au un cititor de bilet/abonament. Se intra in autobuz doar prin usa soferului. cei care nu au bilet cumpara direct de la sofer, ceilalti scaneaza langa biletul/abonamentul. Se coboara din autobuz pe celelalte 2 iesiri. Se opreste in statie doar daca exista persoane afara care asteapta sau daca apasa cineva din interior butonul care ii indica soferului ca cineva doreste sa coboare. Acolo toata lumea are bilet/abonamente iar daca cineva intra si ii se pare soferului ca nu a scanat biletul ii solicita respectivului sa prezinte abonamentul/biletul si poate sa-l verifice. 2) "În plus, la procedura de încărcare on-line se poate apela doar după ce elevii sau studenții vor fi trecut, mai întâi, pe la un punct de vânzare Tursib, unde să prezinte documentele justificative cerute pentru acordarea reducerii de 50%" SERIOS in era technologiei???? Era greu de pus un buton de upload unde sa incarce documentele necesare?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus