Miercuri,
01.12.2021
Parțial Noros
Acum
3°C

50 de femei de succes își spun povestea vieții! (CP)

50 de femei de succes își spun povestea vieții! (CP)

Asociația culturală e-Xplorator împreună cu Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu au realizat o culegere de interviuri care cuprinde poveștile de viață a 50 de femei de succes din orașul nostru. Proiectul editorial este co-finanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală. 

Cele 50 de doamne prezente în carte sunt figuri reprezentative din administrație, cultură, politică, business, educație, femei de succes din domeniul medical, justiție, sport sau media.

Proiectul este unul larg, care a început în urmă cu 12 ani, mai exact în anul 2006 când apărea prima ediție a cărții  ”Femei puternice, femei de succes!” sub egida Camerei de Comerț Industrie și Agricultură. După șase ani de la prima ediție, bucurându-se de sprijinul și susținerea Muzeului Național Brukenthal, a văzut lumina tiparului cea de-a doua ediție a culegerii de interviuri. Anul acesta lucrarea este la cea de-a  treia apariție, concentrând în jurul ei figuri emblematice ale urbei noastre.

„Cele 50 de doamne pe care le veți cunoaște, în culegerea de interviuri, sunt femei puternice, femei de succes, sunt modele autentice pentru noi toți, dar mai presus de orice sunt niște învingătoare, determinate să schimbe lumea. Aceste doamne au reușit prin muncă, talent, perseverență și dragoste pentru meserie să construiască o carieră de succes. Femeile de succes din cartea noastră au în comun, mai presus de orice, faptul că au știut să profite de șansă, au clădit ceva, au lăsat ceva în urma lor și nu în ultimul rând sunt exemple pentru noi toți.”, ne-a declarat Ioana Curta, președintele Asociației e-Xplorator și editorul lucrării ”Femei puternice, femei de succes!”
Asociația culturală e-Xplorator a avut ca partener la această nouă apariție editorială, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, reprezentată în proiect de Teodor Boantă care ne-a declarat că „Lucrarea nu este un top și nici nu își propune să realizeze clasamente sau comparații. Doamnele de succes își spun povestea vieții într-un mod firesc și natural, iar noi le-am ordonat strict alfabetic.”

WhatsApp Image 2018-11-13 at 11.14.39

Lansarea lucrării va avea loc în 27 noiembrie 2018, la Teatrul Gong, în cadrul unei Gale oficiale unde vor urca pe scenă personalitățile prezente în carte, dar nu vor lipsi și momentele artistice, preparatele culinare pregătite de Pardon Cafe, acompaniate de vinurile de la Gorgandin.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

feminista

Acum 3 ani

Dati cateva nume!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus