Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Carmen Iohannis, chemată din nou la Parchet pentru audieri

Carmen Iohannis, chemată din nou la Parchet pentru audieri

Carmen Iohannis a fost chemată din nou la Parchetul General în 10 decembrie, pentru audieri în dosarul privind casele din Sibiu, au declarat pentru HotNews surse judiciare.

Soția președintelui Klaus Iohannis era citată să se prezinte în 15 noiembrie la Parchetul instanței supreme, în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiției referitor la casele din Sibiu ale familiei Iohannis. Purtătorul de cuvânt al Parchetului General, Alexandru Ionescu, declara pentru HotNews că soția șefului statului a transmis Parchetului o adresă în care menționa că nu se poate prezenta la audieri întrucât se află în vizită de stat în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Dosarul a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție după ce Lumea Justiției a făcut o plângere împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucșă, și a soților Carmen și Klaus Iohannis. Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care familia Iohannis a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparțineau statului român și erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 - noiembrie 2014 de Klaus Iohannis. În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soții Iohannis au obținut 320.000 euro, până când instanțele brașovene le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare, declarându-i cumpărători care nu pot invoca buna-credință, precum și actele de moștenire care au stat la baza preluării imobilului din patrimoniul statului.

Sursa: hotnews.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Andrei

Acum 3 ani

Doamna profesoara daca sunteti nevinovata de ce nu va duceti?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

lol

Acum 3 ani

Dragule, orice martor e nevinovat! E citata ca martor....
Raspunde

Gigurtu

Acum 3 ani

Atata timp cat prostimea se va bucura de moartea caprei vecinului niciodata nu va merge bine in aceata tara! Lasati autoritatile sa si faca treaba si nu mai suflati in foc nebunilor! Se pare ca suntem in majoritate un popor agrar fara educatie cu multe influente din sud si nu ne putem depasi conditia! Pacat! Atata energie cheltuita in directii inutile si atatea persoane care nu au abilitatea sa vorbeasca despre orice oriunde! Se trezesc vorbind ... adorm vorbind!
Raspunde

gigi contra

Acum 3 ani

chiar daca suntem un popor agrar si fara educatie, vrem ca sa se faca dreptate1 n-o vreau pe Udrea in puscarie, nici pe Dragnea, nici, doamne fereste, pe dna profesoara de engleza, as vrea doar sa li se confiste ce au furat... dupa ce dau inapoi ce-au furat, pot sa mamiceasca, pot sa plece in Costa Rica, sa se iubeasca cu blonde de 25 de ani, sa mearga la dancing si sa poarte rochii prea scurte pt. varsta pe care o au, dar sa dea inapoi ce au furat! Si apoi treaba lor ce mai fac!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus