Luni,
30.11.2020
Ceata
Acum
-1°C

Turtha se extinde: Pe lângă cele mai bune dulciuri va avea cea mai bună carne grill

30 Noiembrie 2018 12:07

Turtha se extinde: Pe lângă cele mai bune dulciuri va avea cea mai bună carne grill

Turtha, localul devenit cunoscut pentru diversitatea și calitatea ireproșabilă a dulciurilor, inaugurează din 1 Decembrie, Ziua Națională a României, un restaurant ce va avea terasă la exterior, cu un meniu bogat în bucate grill. Carnea slow-cooked, până la 12 ore, va fi piesa de rezistență al cunoscutului brand sibian Turtha. Proprietarii localului de pe strada Someșului nr. 22 intenționează astfel să le ofere mai mult clienților lor fideli, dar și celor care caută mâncare bună.

turtha logo

Cei doi fondatori ai brandului Turtha, Luminița Richard și Marian Boboc, spun că terasa, acoperită cu sticlă, va asigura confortul vizitatorilor indiferent de temperatura de afară. Așa că și în plină iarnă, când aveți chef de costițe, rasol sau steak premium, le puteți testa aici. Bucatele sunt gătite pe grătar din cele mai bune tipuri de carne.

„Gătim patru tipuri de carne pe grill: pește, pui, porc și vită, din tot ce găsim mai bun la aceste categorii - vita e din rasa Angus, porcul e de Mangalița, iar din pește gătim doradă și somon. În cea de-a patra categorie intră puiul și avem doar pui pitic. Toate felurile de carne sunt însoțite de legume coapte la grătar”, explică Marian Boboc.
turtha semineu

Ce găsim în meniu?

Carne fragedă, cu siguranță. Clienții pot opta între mușchi de vită Angus sau antricot cu os aromate și suculente, ce au stat la maturat 21 de zile, sau costiță de vită sau de mangalița, gătite lent, timp de 12 ore. Puteți încerca și pui pitic la jar, o porție generoasă, suficientă pentru două persoane, iar fiecare tip de bucate este asezonat cu legume coapte la grătar.

Luminița și Marian sunt siguri că le pot garanta în continuare clienților săi calitate în orice produs – atât celor care adoră Turtha pentru dulciurile sale, cât și celor care vor descoperi noul concept de restaurant cu specific grill.

„Vom asigura în totalitate 80 de locuri, terasa permite și mai mult, dar vrem ca oamenii să se bucure de spațiu, nu să-i înghesuim. Calitatea e cea care ne reprezintă. Am deschis acest business de familie tocmai pentru că ne plac lucrurile bine făcute”, concluzionează cei doi.
Așadar, sibienii își pot pune la încercare papilele gustative la Turtha Grill & Bar, chiar din 1 decembrie, unde puteți sărbători și ziua României Mari. Îl găsiți pe strada Someșului, nr. 22 și pe Facebook – Turthagrillbar.

turtha terasa 1

turtha terasa 3

turtha terasa 4

Comentarii

4 comentarii

nu conteaza numele

Acum 2 ani

Doamne ajuta, Doamne ajută, Doamne ajuta ! Ar fi nemaipomenit sa avem si in partea asta a orasului asa ceva. Dar preturile vor avea o mare importantă că a mai incecat cineva, un american, sa faca produse cu Angus dar...............................stiti ce zic.
Raspunde

Foff

Acum 2 ani

Dacă vrei sa mănânci vita la preț de pui din Kaufland, atunci nu-ti mai fa iluzii... Din păcate e plin orașul de oameni cu pretenții și fără bani.
Raspunde

Diablo, regele infernului

Acum 2 ani

La american nu a fost locul problema, ci americanul. Nu te poți aștepta să-ți înjuri clienții și să mai ai și succes.
Raspunde

Beowulf

Acum 1 an

Daca s-ar tine de treaba...Din pacate cam toate localurile din Sibiu se lanseaza cu surle si trambite ca apoi sa intre in mediocritate. Am fost la Turtha de vreo 3 ori si de fiecare data mi-a lasat un gust amar. Curatenia era precara si chiar mi-au vandut de proaspeti niste biscuiti vechi...prin urmare nu prea mai am incredere in ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus