Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

VIDEO-Atenție dacă plecați la drum: Lucrări pe Valea Oltului, ninsoare pe Transfăgărășan

VIDEO-Atenție dacă plecați la drum: Lucrări pe Valea Oltului, ninsoare pe Transfăgărășan

Autoritățile îi avertizează pe șoferi să se informeze bine înainte de a pleca la drum, mai ales la condițiile meteo din această perioadă.

Spre exemplu, în cursul zilei de astăzi sunt anunțate lucrări pe Valea Oltului, aproape de limita între județele Vâlcea și Sibiu.

„Dacă vor permite condițiile meteo, SC STRABAG SRL va efectua lucrări de întreținere curentă la partea carosabila cu mixtura asfaltica caldă pe DN7 km231+540, raza localității Câineni”, se arată într-un anunț Poliției.
Reamintim cu această ocazie și că Transfăgărăşanul este închis ”de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare a drumului şi din cauza instabilității atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment”.

Drumarii oricum fac eforturi pentru a curăța suprafața carosabilă de zăpadă, în zona deschisă traficului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus