Joi,
02.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, celebrată cu porți deschise, la Sibiu

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, celebrată cu porți deschise, la Sibiu

Întrucât Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități a fost celebrată la începutul acestei săptămâni, reprezentanții Centrului de Zi Gabriela din Sibiu îi invită pe doritori să facă o vizită centrului, pe toată durata zilei de mâine.

În perioada 3 – 6 decembrie, centrele rezidențiale pentru adulţi și copii cu dizabilităţi din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu marchează Ziua Internațională a persoanelor cu Dizabilități printr-o zi a porților deschise.

Așadar, beneficiarii Centrului de Zi Gabriela își așteaptă vizitatorii mâine, începând cu ora 10:00, pe strada dr.Dumitru Bagdasar nr.12 (în curtea Spitalului de Psihiatrie "Gheorghe Preda").

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dragos

Acum 4 ani

pe langa portile deschise as adauga urmatoarele: borduri inalte, lipsa rampe de acces, masini parcate pe trotuar, treceri de pietoni imposibil de folosit, gramezi de zapada pe caile de acces si tot asa. Asta e sibiul si relatia lui cu persoanele cu dizabilitati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus