Joi,
02.07.2020
Ploi Scurte
Acum
28°C

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, celebrată cu porți deschise, la Sibiu

05 Decembrie 2018 16:51

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, celebrată cu porți deschise, la Sibiu

Întrucât Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități a fost celebrată la începutul acestei săptămâni, reprezentanții Centrului de Zi Gabriela din Sibiu îi invită pe doritori să facă o vizită centrului, pe toată durata zilei de mâine.

În perioada 3 – 6 decembrie, centrele rezidențiale pentru adulţi și copii cu dizabilităţi din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu marchează Ziua Internațională a persoanelor cu Dizabilități printr-o zi a porților deschise.

Așadar, beneficiarii Centrului de Zi Gabriela își așteaptă vizitatorii mâine, începând cu ora 10:00, pe strada dr.Dumitru Bagdasar nr.12 (în curtea Spitalului de Psihiatrie "Gheorghe Preda").

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dragos

Acum 1 an

pe langa portile deschise as adauga urmatoarele: borduri inalte, lipsa rampe de acces, masini parcate pe trotuar, treceri de pietoni imposibil de folosit, gramezi de zapada pe caile de acces si tot asa. Asta e sibiul si relatia lui cu persoanele cu dizabilitati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus