Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
22°C

Cei șapte copii intoxicați sâmbătă dimineața au fost puși în plasament

Cei șapte copii intoxicați sâmbătă dimineața au fost puși în plasament

După ce șapte copii au ajuns la spital intoxicați din cauza unui generator de benzină, o echipă din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu a decis că micuții nu mai pot rămâne în grija bărbatului cu care erau în momentul incidentului. Așadar, copiii au fost duși într-un centru de plasament.

După ce sâmbătă, în jurul orei 10:30, șapte copii și un adult au ajuns la spital intoxicați din cauza unui generator pe benzină folosit să încălzească o locuință improvizată, de pe strada Zăvoi din Sibiu, DGASPC Sibiu a luat decizia de a lua copiii din custodia bărbatului.

„În cursul zilei de astăzi, 10.12.2018, o echipă din cadrul DGASPC Sibiu împreună cu reprezentanții SPAS Sibiu s-au deplasat la adresa unde a avut loc evenimentul. În urma evaluării inițiale, s-a constat că minorii erau într-o situație de risc și neglijare, drept consecință, pentru toți cei 7 copii directorul general a dispus instituirea măsurii de plasament în regim de urgență, în cadrul unui centru de plasament din subordinea DGASPC Sibiu”, arată Beatrice Muntean, purtător de cuvânt al DGASPC Sibiu.
Copiii au vârstele cuprinse între 4 și 12 ani.

Mai multe despre incident citiți în articolul de mai jos.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/12/08/7-copii-si-un-adult-intoxicati-din-cauza-unui-generator-pe-benzina-in-sibiu/

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 2 ani

Foarte bine!!! ati reusit sa ii salvati .... si ceilalti copii care locuiesc în zonă respectiva sunt in aceeasi situatie ....
Raspunde

sibianul realist

Acum 2 ani

Ce bine le va fi in centrul de plasament!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus