Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Ambasadorul SUA vine în Sibiu

Ambasadorul SUA vine în Sibiu

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm ajunge mâin în Sibiu la vizita Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice C. A. din România. ”Vizita Domnului Ambasador, Hans Klemm, are loc cu ocazia acordării unei noi tranșe de finanțare pentru proiectul "Punerea în siguranță a trei biserici fortificate: bune practici pentru meșteșugurile tradiționale și dezvoltarea comunității, în continuarea programului US Ambassadors Fund for Cultural Preservation", al Departamentului de Stat al SUA. Proiectul a fost implementat în localitățile Agârbiciu, Movile și Daia și prin această nouă tranșă de fonduri, lucrările de conservare și restaurare vor continua pentru biserica fortificată din Daia”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus