Miercuri,
19.05.2021
Innorat
Acum
10°C

Cinci bărbați care transportau lemn furat au primit 25.000 de lei amendă

Cinci bărbați care transportau lemn furat au primit 25.000 de lei amendă

Polițiștii postului de poliție din Vurpăr au sancționat cinci bărbați ieri, pe care i-au prins că transportau lemne pentru care nu dețineau acte de proveniență.

Aceștia desfășurau o acțiune de verificare a legalității transporturilor de material lemnos în zona de competență, iar cu această ocazie, pe raza localității Vurpăr, au fost identificați cinci localnici care, cu ajutorul unor căruțe, transportau cantitatea de 5 mc material lemnos de foc fără a deține documente legale de proveniență, arată Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cei cinci bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 25.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Dealul Sibiului, respectiv Ocolului Silvic Agnita.

 

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

vasile

Acum 2 ani

Apa de paie.Fasss. Daca prindeau 5 tiruri era ceva...
Raspunde

Calin

Acum 2 ani

Legea e pentru vitei.... zilele trecute fabrica austriaca de la Reci a fost amendata cu 10.000 de lei pt 583 metri cubi gasit in fabrica fara acte
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 2 ani

Nu înțeleg ,,cinci bărbați care transportau lemn furat au primit 25 000 de lei amendă" .De când hoția este contravenție şi nu infracțiune?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus