Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Furt la Super Mamma surprins de camerele video. Recunoașteți hoața?

Furt la Super Mamma surprins de camerele video. Recunoașteți hoața?

O femeie a rămas fără poșetă, în timp ce mânca la Super Mamma de pe Calea Dumbrăvii. Deși se afla la masă, iar geanta îi era chiar sub ochi, i-a fost furată. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se observă cum un grup de persoane iau masa împreună, după care se ridică, analizează împrejurimile și pleacă cu o geantă.

Un grup de persoane serveau masa împreună. La un moment dat, se ridică de la masă și încep să se îmbrace, semn că vor să plece. Însă, pe camerele video ale restaurantului se observă cum una dintre femei analizează foarte bine ce se află în jurul ei. La un moment dat, a vrut să plece, dar s-a întors înapoi la masă, ca și cum ar fi uitat ceva. În acel moment, a luat geanta unei femei de la o masă de lângă. Păgubita își lăsase haina și geanta pe scaunul din fața ei, peste masă. Nefiind atentă pentru câteva secunde, i s-a furat geanta, chiar de sub ochii ei.

Evenimentul s-a întâmplat la începutul lunii decembrie. Imediat după ce a sesizat lipsa genții, posesoarea a depus plângere la poliție. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii sunt în curs de identificare a persoanei care a furat geanta.

Imaginile, devebite publice, pe rețelele sociale, au început să fie distribuite de internauți. Aceștia speră să ajute la identificarea femeii care a furat geanta. Oricine o recunoaște pe ea sau pe complici este rugat să anunțe Poliția.

Sursa video: Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 10678

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Hamham

Acum 3 ani

...saraca femeie - ce infometata a fost biata femela ...daca n a observat ca i fura poseta in timp ce infuleca !!!
Raspunde

cetatean

Acum 3 ani

in manualul de bune practici al politistului scrie ca primele 24 de ore sunt critice in prinderea vinovatului, acum dupa 9 zile cam greu sami amintesc de persoanele care leam vazut in data de 6 dec,
Raspunde

Nemilosu

Acum 3 ani

Palestinieni din Gusterita. Sau apasi din Turnisor.
Raspunde

@ cetatean

Acum 3 ani

Cetatean ... turmentat ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus