Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Mai mulți copaci căzuți pe drum au blocat traficul pe Valea Oltului

Mai mulți copaci căzuți pe drum au blocat traficul pe Valea Oltului

Traficul a fost îngreunat și apoi blocat de copaci căzuți pe timpul nopții și în cursul dimineții, pe Valea Oltului, pe raza localității Lazaret. 

Potrivit Elenei Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, în cursul nopții, pe DN 7, km. 241 - 247, traficul rutier s-a desfășurat îngreunat, cu scurte perioade de întrerupere (10 - 15 min). În total, aproximativ 10-12 copaci au fost înlăturați de pe carosabil. Un autoturism și un tir au fost avariate în urma căderii copacilor, șoferii continuându-și deplasarea după eliberarea autorizațiilor de reparație. Nu s-au inregistrat victime sau pagube materiale majore.

Echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au intervenit pe timpul nopții pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil pe DN 7, pe raza localității Lazaret, în sprijinul echipelor de la Drumuri Naționale, anunță cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

De asemenea, în aceasta dimineață traficul a fost întrerupt pentru aproximativ 45 de minute între Lazaret și Boita din cauza altor copaci rupți și pentru a îndepărta un cablu electric care căzuse pe drum, anunță DRDP Brașov.

copaci pe valea oltului

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus