Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

De ce alegem RE/MAX Xux ca agentie imobiliară? (P)

De ce alegem RE/MAX Xux ca agentie imobiliară? (P)

De ce să colaborezi cu un agent imobiliar?

Sunteți în fața primei dumneavoastră tranzacții imobiliare. Vreți, evident, să obțineți un “preț bun”, pe cât posibil mai mare decât “prețul pieței”(în cazul în care vindeți) sau mai mic decât ”prețul pieței” (în cazul cumpărării). ”Știți” care e ”prețul pieței”, dar poate nu luați în calcul că fiecare tranzacție/casă este unică în felul ei. Ați luat în calcul că o tranzacție nu este deloc un lucru simplu?- cere o mulțime de acte, proceduri, mai ales când este implicată o bancă. Toate acestea cer timp, care nu-i așa costă. Simțiți nevoia să aveți în preajmă și o ”a treia parte” care să vă ajute să vă concentrați pe lucrurile cu adevărat importante. Astfel, dacă vă gândiți mai bine, comisionul unui agent imobiliar este o investiție necesară. Dar cum aleg agentul ”cel mai bun”, care va avea grijă de interesul tău?

Lumea RE/MAX

Remax a fost fondată în 1973 în Colorado (USA), de doi tineri care la vremea respectivă aveau puțin peste 20 de ani. Azi datorită performanțelor sale RE/MAX este “Lider mondial în imobiliare”, o organizație cu peste 120.000 de agenți în peste 100 de țări. Extinzându-se în Europa, Africa, Asia, Australia, America Centrală și America de Sud, RE/MAX a luat experiența câștigată în SUA și a adaptat-o piețelor locale.

Multe agenții imobiliare mici, „de cartier”, au dispărut, iar unele iau în calcul diferite strategii de viitor, dar altele au ales strategia câștigătoare, devenind membre ale rețelei RE/MAX. RE/MAX Xux a apărut în Sibiu in 2015, prin broker owner Raul Țărnaru, din dorința de a oferi servicii profesioniste în imobiliare, fiind primul birou francizat RE/MAX din Sibiu.

De ce alegem Remax Xux?

Clienții au nevoie de un ”alt fel” de agent imobiliar și anume de un consilier care să aibă grijă de interesul lor și care să fie serios și prompt. RE/MAX impune cele mai ridicate standarde bazate pe respect reciproc, corectitudine și transparență. Diferența între un agent mediocru și unul profesionist (și țineți minte că pe amândoi îi plătiți la fel) se observă în calitatea serviciilor primite. Întrebați-vă agentul ce plan de marketing are? Ce tehnologie are la dispoziție? Mulți dintre clienții care decid să își listeze proprietatea cu mai multe agenții rămân dezamăgiți de lipsa de interes a agenților și de timpul investit de către aceștia.

Listarea proprietății cu o singură agenție creează o situație avantajoasă clientului pentru că agentul își pune la dispoziție tot timpul și resursele de care dispune, investește in marketingul și promovarea proprietății și este alături de clientul său până la încheierea tranzacției.

În ceea ce privește agenții imobiliari, cele mai bune programe de training în domeniu, cea mai complexă susținere din partea rețelei, cele mai avantajoase condiții de retribuire, sunt la RE/MAX Xux. RE/MAX a implementat pentru agenții săi cel mai avansat program de educație imobiliară din lume, agenții având acces la training-uri si conferințe din toată lumea. „Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăți decât RE/MAX”. Practic RE/MAX lansează noua generație de agenți imobiliari, profesioniștii în domeniu, care poartă ca emblemă respectul față de clienți.

Contactează-ne

Fii inteligent și ai încredere în profesioniști, vei vedea că cea mai importantă tranzacție din viața ta se va transforma în cea mai satisfăcătoare. Vino la biroul nostru pentru o evaluare gratuită a proprietății tale sau fă următorul pas în cariera ta și alătură-te echipei RE/MAX Xux. Contactează-ne pe www.remax.ro/xux

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3084

Comentarii

1 comentarii

Cb flo xug

Acum 4 ani

Misto si numele. Xux... tare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus