Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Sibian condamnat la 20 de luni de pușcărie pentru că a tăiat 140 de copaci

Sibian condamnat la 20 de luni de pușcărie pentru că a tăiat 140 de copaci

Un mandat de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare pe numele unui bărbat de 41 de ani pentru că a tăiat ilegal mai mulți arbori.

Potrivit unei informații transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, ieri, 19 decembrie, polițiștii din Săliște au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria din localitate pe numele unui bărbat în vârstă de 41 de ani. Acesta este originar din Aciliu și a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

„Fapta a fost săvârșită în perioada martie – mai 2016, când persoana în cauză a tăiat ilegal 148 de arbori din zona denumită Fagii Aciliului, creând un prejudiciu de 5.000 de lei”, a precizat Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

4 comentarii

Jan

Acum 2 ani

Frumos din partea justiției să îl condamni pt un prejudiciu de 5000 lei.dar cei ce au tăiat de un milion de euro de pe valea lotrioarei de ce nu au fost condamnați..?de ce dvd că publicație nu scoateți la iveală aceste lucruri să le publicați...acolo sa furat mult mai mult de 1milion de euro
Raspunde

SAS

Acum 2 ani

1/ in iarna anului 2015 s-a defrisat padurea la Aciliu cu acordul primarului. Atunci, cine a fost in padure, are poze cu multi fagi taiati care NU erau insemnati. O fi taiat baiatul asta, dar a cazut pe spatele lui si ce au defrisat ilegal smecherii in iarna 2015 cu semnaturi pretinse 'legale'; 2/ '148 de arbori din zona denumită Fagii Aciliului, ..... prejudiciu de 5.000 de lei' - vine 5000 lei / 148 egal 33 LEI si 78 BANI - pretul primarului de la Saliste pentru UN (1) FAG taiat. 3/ martie 2017 padurea Aciliului - 2,5 hectare taiate de fagi pe pret de 73.500 lei NU raspunde nimeni PENAL http://www.turnulsfatului.ro/2017/03/10/revolta-la-aciliu-padurea-de-pe-dealul-care-aluneca-inspre-autostrada-sibiu-saliste-este-exploatata-la-ras-foto-si-video/
Raspunde

Un Iobag

Acum 2 ani

E un inceput... cam tardiv. Pe cand o sa-i controleze pe cei ce cobora seara, usurel cu remorcile tractoarelor pline de lemne. Sau tirurile cu lemne care se duc spre Sebes ?
Raspunde

Marisu

Acum 2 ani

La zdup ci incositentul asta... mai bine are fii la primavara sa il puna la plantat copaci in zona defrisata.. de la 8 dimineata la 6 seara, tot sezonul de plantari. Poate asa face bataturi in palma si nu mai poate tine toporul si drujba.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus